49 / 52
    Vanilkovy korpus na sposob mramoroveho

    Nepridala by si recept prosim?ďakujem

    Odpovedz
    4. máj 2014

    @ivanka1987 eeeeeeejha, stala sa chyba, ten recept tu stopro bol, dik zy upozornenie, jasne, znovu ho dam

    Odpovedz
    4. máj 2014

    @aduskatt 🙂dakujem pekne a neni zac:/ co sa vyparil 😀

    Odpovedz
    4. máj 2014

    @ivanka1987 asi, predvcerom bol nejaky problem na Konovi vseobecne s fotkami, pomiesali sa v albumoch, nove nesli pridavat, tak asi potom zmizli komenty, musim popozerat aj ostatne fotose🙂)

    Odpovedz
    4. máj 2014
    Komentár bol odstránený

    @aduskatt ja spizujem tento Tvoj albumik uz od zaciatku a ten receptik tu veru nebol ,tak reku vypytam

    Odpovedz
    4. máj 2014

    @aduskatt dakujem,este dnes odskusam

    Odpovedz
    4. máj 2014

    a co teda dostal nohy?🙂))) no, uz ho tu mas🙂 TAK VELA ZDARU

    Odpovedz
    4. máj 2014

    4 vajicka, 240 gramov cukru, 250 gramov muky, 100 ml vriacej vody, 150 ml oleja, 1/2 prasok do peciva - zltka, cukor, olej , trosicku soli slahat mixerom, pridat vriacu vodu, slahat, mali by sa tvorit bubliny. Do tohto postupne primiesavat zmas muky a PDP, nakoniec zaslahat sneh vyslahany z bielkov a stipky soli. naplnit formu a piect v rure. Peciem na 160 stupnov hodinku a desat minut.

    Odpovedz
    11. máj 2014

    @aduskatt ešte by om mohla poprosiť otázočku, hladká múka?ďakujem...🙂

    Odpovedz
    22. máj 2014

    @boroboro davam aku mam, ale radsej robim s polohrubou, je to nadychanejsie

    Odpovedz
    22. máj 2014

    @aduskatt ďakujem si poklad, zajtra zrealizujem..🙂

    Odpovedz
    22. máj 2014

    @boroboro za malicko, nech sa dari🙂

    Odpovedz
    22. máj 2014

    Ďakujem za radu a receptík vrelo odporučam, super korpus s tou plnkou mascarpone a jahôdkami mňam...🙂

    Odpovedz
    26. máj 2014

    @boroboro za malicko, nech sa aj nadalej dari🙂

    Odpovedz
    26. máj 2014

    @aduskatt poradis mi prosim ta z akeho mnozstva treba urobit cesto na plech rozmerov cca 40x30? staci mi to z tych 4 vajec? aby som ho mohla este aj rozrezat?! a kolko mam urobit parizksej plnky, ak chcem robit dve taketo cesta=4 platy? vopred dakujem za odpoved 🙂

    Odpovedz
    26. jún 2014

    @vergulka to chces rozrezat pozdlzne? teda myslim, ze budes mat vo vysledku dva platy 30x40, alebo v strede a budes mat dva mensie platy?🙂)) pisem ako tatar, ale lepsie sa spytat neviem🙂

    Odpovedz
    26. jún 2014

    ano ano 🙂chcem oblznikovu torticku urobit 🙂
    nie to ja pisme jak tatar 🙂

    Odpovedz
    26. jún 2014

    @vergulka no, obdlzniky z toho budu tak ci tak🙂)) takze ten mensi rozmer?

    Odpovedz
    26. jún 2014

    chcem obldznikovu tortu formatu 30x40 cm. cize chcem upicet dve cesta a len ich rozrezat napolovicu. jedno blede cesto ad ruhe cokoladove a naplnit to chcem tym parizskym kremom 🙂

    Odpovedz
    26. jún 2014

    rozrezat na polovicu pozdlzne 🙂

    Odpovedz
    26. jún 2014

    takze chapoem, ze vysledok bude30x40 - to si myslim, ze zo 4 vajec nerozrezes, ale nechcem Ta podcenovat, osobne by som isto urobila 6 a ked chces plnit trikrat, tak plnky vo vysledku okolo 1700-1800 gramov

    Odpovedz
    26. jún 2014

    to je z kolkych smotan potom ta plnka?

    Odpovedz
    26. jún 2014

    @vergulka vypocitaj si🙂) podla toho kolko cokolady chces dat na jednu smotanu
    ked napriklad dve 100gramove na jednu, tak styri smotany a 8 cokolad mas akurat tolko

    Odpovedz
    26. jún 2014

    a prosim kolko cokolady by si mi ty odporucila, bo ja nemam ziadne skusenosti ?

    Odpovedz
    26. jún 2014

    @vergulka ja davam 150-200 gramov na jednu 250ml smotanu

    Odpovedz
    26. jún 2014

    dakujem tak skusim podla tvojho receptiku. 🙂 cesto urobim z tych 6 vajec a parizsky krem tiez podla tvojej rady 🙂
    navrch budem davat jedly papier s fotografiou. nevies mi poradit pod to staci natriet maslom povch, aby to drzalo? 🙂

    Odpovedz
    26. jún 2014

    @vergulka nie som si ista, ci sa ti to nezvlni, radsej, ak nemas gel na to urceny, potri plochu, kam pojde fotografia miesto masla radsej medom.........

    Odpovedz
    26. jún 2014

    ok. ja som myslela, ze zvrchu potriem tortu kremom s nutely a masla a na to dam tu foto, ale ked radsej med, tak dam med 🙂

    Odpovedz
    26. jún 2014

    @vergulka nie som si ista, ci by sa to nezvlnilo🙂

    Odpovedz
    26. jún 2014

    ok. a myslis, ze mozem dat ten krem z nutely a masla navrch, potom dat stuhnut a potom potriet medom a nalepit? a medom treba potriet aj foto navrchu, ci nie?

    Odpovedz
    26. jún 2014

    @vergulka toto som nikdy nerobila, ja som davala obrazok zatial na potahovanu tortu, takze radsej neodpoviem a ano, med aj navrch, ale len tenucku vrstvicku. Ak nejake dalsie otazky budu, zodpoviem neskor, idem prec

    Odpovedz
    26. jún 2014

    dakujem velmi pekne zatial za pomoc a vsetky info 🙂 ste strasne zlata 🙂

    Odpovedz
    26. jún 2014