13 / 52
    Kakaový korpus

    4 vajíčka, 240 gramov cukru, 200 gramov múky, 50 gramov kvalitného kakaa, 100 ml vriacej vody, 150 ml oleja, 1/2 prášku do pečiva - žĺtka, cukor, kakao, olej , trošičku soli šľahať mixerom, pridať vriacu vodu, šľahať, mali by sa tvoriť bubliny. Do tohto postupne primiešavať zmes múky a PDP, nakoniec zašľahať sneh vyšľahaný z bielkov a štipky soli. naplniť formu a piecť v rúre. Pečiem na 160 stupňov hodinku a desať minút.

    6. apr 2015

    @aduskatt vyzera úžasne 😉 aka múka prosim dakujem

    16. apr 2015

    @rjedl ako si zvyknutá, ja dávam polohrubú do koláčov🙂

    16. apr 2015

    Prosim ta aku formu si pouzila ? myslim rozmer🙂

    16. apr 2015

    @ividorkova 4 vajíčka sú na priemer 18 cm na dve prerezania

    16. apr 2015

    @ividorkova teda podľa veľkosti vajec, ak máš XXL, tak aj na 20tku

    16. apr 2015

    aha super a to mi taka velka vyrastie?

    16. apr 2015

    @ividorkova môžeš si urobiť trikrát z dvoch vajec a budeš to mať také vysoké........
    inak, už som kdesi k tomu písala, že foto je výnimočne ilustračná, lebo bol pdopyt po čokoládovom korpuse a nemala som upečený🙂

    16. apr 2015

    aha dakujem 🙂 ale inac pecies vzdy jeden korpus ?🙂 myslim ked robis nizku tortu:

    16. apr 2015

    @ividorkova neviem, čo sa pýtaš............ale štnadard keĎ pečiem, tak z jedného korpusu dvakrát prerežiem a mám z toho tak 9-10 cm tortu na výšku

    16. apr 2015

    aha takze davas 2 krat plnku spravne som pochopila?🙂

    16. apr 2015

    @ividorkova obvykle áno

    16. apr 2015

    aha super dkaujem krasne🙂)

    16. apr 2015