1 / 1

    Ja robím sirup, koláč, nanuk, dzem... A dávam aj mrazit a v zime spravím koláč.

    24. júl 2021

    Vinko? 🍷😛

    24. júl 2021

    Jeeej kupila by som od teba

    24. júl 2021

    Sirup urob. Keď dáš do pekných fliaš, mozes aj podarovat

    24. júl 2021

    ribezlové želé - na piškotovy korpus, džem , tvarohovy krem a na to ribezlové želé

    alebo potom urobim želatinovu jogurtovju tortu a do toho zamiešam ribezlové želé , na spodok len piškoty

    mrazim a robim bublaninu alebo tvarohovy koláč a na to ide hromada ribezli

    alebo urobím džem a ten dávam na perník a na to čokoladu , tiež mi samotny džem s chlebom moc nie

    24. júl 2021
    ajka79
    autor

    Ako robíte sirup? Dakujem

    24. júl 2021

    Ja robievam najradšej z červených ribezlí aj tento "kompót", je výborný na mäsko, sviečkovu, divinu,... Chutovo niečo ako Brusnice.
    https://varecha.pravda.sk/recepty/ribezle-ako-b...

    24. júl 2021

    Rozlozit na tacku ,dat zamrazit (nespoja sa)a potom zosypat do sacku/dozy, neskor pouzit do kolaca

    24. júl 2021

    Ľadová dreň - popučiť, prepasírovať, dosladiť a zamraziť v nanukových formách.

    24. júl 2021

    Ja by som hned zobrala vsetky❤️

    24. júl 2021

    Vínko 😍

    24. júl 2021
    ajka79
    autor

    @lunamati to už mám 🙂

    24. júl 2021