alka127
11. jún 2017
287 

I Love My Planet

Bolo mi dopriate testovať výrobky značky YVES ROCHER. Som veľmi rada za túto príležitosť a dovoľte, aby som sa s vami podelila o moje skúsenosti, dojmy a postrehy.

Firma YVES ROCHER je číslo 1 medzi kozmetickými spoločnosťami vo Francúzsku. Od svojho založenia v roku 1959 značka YR venuje veľkú popzornosť nielen starostlivosti o ženskú krásu, ale i krásu prírody a zdravia planéty. Produkty sú založeneé na rastlinných výťažkoch, ktoré skrášlujú vašu pleť, pretože pleť rozpozná rastlinu. Cíťte sa výnimočne vďaka používaniu kozmetických produktov, ktoré blahodárne pôsobia na vaše zmysly a podčiarknu vašu ženskosť.

Testovala som tieto sprchové gély:

  • Koncentrovaný sprchový gél Vanilka, 100 ml
  • Koncentrovaný sprchový gél Oliva & Petit grain, 100 ml
  • Koncentrovaný sprchový gél Mango & Koriander, 100 ml
  • Sprchový olej Kokos, 200 ml
  • Sprchový gél Mango & Koriander, 400 ml

Správať sa ekologicky totiž môžete i v sprche A vaše potešenie z jednej kvapky bude hneď niekoľkonásobné. Nový koncentrovaný sprchové gél je:

  • o polovicu menšia spotreba plastov
  • mycie zložky 100% rastlinnho pôvodu
  • a hlavne strom zasadený za každý zakúpený flakón

4-krát koncetrovanejší sprchový gél s patentovanou mnohovrstevnou lamelovou štruktúrou môžete presnejšie dávkovať vďaka praktickému uzáveru s membránou.

Pre jedno použitie vystačí množstvo o veľkosti lieskového oreiška.

Rešpekt k vašej pokožke:

  • 97% zložiek prírodného pôvodu
  • pH neutrálne
  • bez konzervantov

...I k planéte:

  • recyklovateľný flakón
  • ľahko biologicky odbúrateľné zloženie
  • o 50% menšia spotreba plastov v porovnaní s použitím bežného sprchového gélu YR s objemom 400 ml

Vanilka - opojenie zmyslov

Poteší telo i myseľ svojou hrejivou vôňou s kvapkou zmyselnosti. Intenzívna vôňa bourbonskej vanilky nenecháva na pochybách o príbuznosti tejto rastliny s orchodeou. Sladko voňavé tóny zahalia pokožku do zvodnej hebkosti.

Môj postreh: Príjmná vôňa vanilky, ktorá aj po osušení pokožky na nej zanechala jemnú vôňu.

Oliva & Petit grain - relaxácia

Dodá potrebnú rovnováhu a navodí pocit pokoja a uvolnenia. Esenciálny olej z petit grainu sa tradične využíva pre jeho relaxačné účinky. Príjemná, jemne citrusovo-kvetinová vôňa uvoľní myseľ i telo.

Môj postreh: príjemná jemná vôňa, pokožka zostala vláčna, milujem sprchové gély s olivami, tomuto zostanem verná.

Mango & Koriander - energie

Koriander, aromatická bylina voľne rastúca v stredomorských oblastiach, je známa svojimi pozbudzujúcimi účinkami. Výrazne korenená vôňa esenciálneho koriandrového oleja sa snúbi s bohatými, teplými vonnými tónmi manga, okúzli vaše zmysly.

Môj postreh: Nádherná vôňa, ktorou ešte dlho vonia pokožka.  

Koncentrovaný spchový gel vs. bežný sprchový gél - koncetrovaný sprchový gel má výraznejšiu farbu, hustejšiu konzistenciu, lepšiu penivosť pri tak malom množstve, samozrejme to eko balenie je top, na umytie celého tela potrebné dva "streky", jedna z mojích top vôní.

Kokos

Veľmi príjemná kokosová vôňa. Aj keď ja vôňu kokosu moc nemusím, táto mi vôbec neprekáža, je jemná. Sprchový olej som nikdy nemala, takže neviem porovnať, no tento je gélovitý. Pokožka po sprchovaní zostáva hebká, nie je potrebné sa krémovať. Určite vyskúšam aj inú voňu z radu sprchových olejov.

Na záver iba toľko...

Vôňami ste mi úplne ulahodili, milujem ovocné vône, takže pre mňa úplny top Mango, ale vždy sa v mojej zbierke musí nachádzať aj Oliva.

Kedže ja nadmieru recyklujem, tak tieto eko balenia su pre mňa úžasné, milo ma prekvapili a potešili ako sa dá šetrne sprchovať. Som rada, že niečo takéto je na trhu. Odporúčam každej jednej z vás, vyskúšajte, určite neoľutujete a ešte aj urobíte dobrú vec.

1 zakúpený produkt s logom  I ♥ my planet = 1 vysadený strom

#test_yvesrocher

Začni písať komentár...

Odošli