icon
1 / 1
avatar

Úplne v pohode

Odpovedz
13. jún 2024
avatar
altaya
autor

@alyses1 úf, vďaka.

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

@altaya ja mam vzdy takto levitujuce😅🤣😂

Odpovedz
13. jún 2024
avatar
Odpovedz
13. jún 2024
avatar

Keď je veľmi hustý, tak ostane tak

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

Nic mu nebude 🙂

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

Ja mám tiež minuloročné malinové niektoré levitujúce, a sú ok.

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

Ja som sa tiež ľakla mne tak ostal čerešnový

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

Veď to je práveže dobre.

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

Je to v poriadku. Je tak hustý, že neklesne.. mne roky zostávajú džemy takto levitovať 😁😁

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

Ja robím tak, že po naplnení a zatvorení pohárov ich otočím hore dnom iba na tak 5-10 minút a potom ich otočím vrchnákom hore. Viečko pekne chytí za tu dobu, džem stečie nazad a nikdy sa mi žiadny nepokazil. 👍

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

@altaya to je džem s gelfixom, však? Ten to zvykne urobiť, keď sa nechá hore nohami do vychladnutia. Tiež sa chystám na malinový, len ja pasírujem tie zrniečka.

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

edícia levitujúci džem ;)

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

Ja mávam už roky džem takto "vo vzduchu". Je fajnový, nepokazil sa nikdy.

Odpovedz
13. jún 2024
avatar
altaya
autor

@0silvia0 nie nie,.len cukor a kyselina citrónová. Odskúšané, vydržia aj rok (väčšinou sa ale zjedia rýchlo). Zrniečka nevadia v tomto, ale zas černice co som nepasirovala, tam je to cítiť, tento rok budem pasirovat

Odpovedz
13. jún 2024
avatar
altaya
autor

@oxiba to je nový typ 😃

Odpovedz
13. jún 2024
avatar

@altaya nasim deckam vadia aj v tomto zrniecka, nikto ho nechcel taky zrnieckovy jest, tak pasirujem🫣

Odpovedz
13. jún 2024