icon
1 / 1
avatar

Na desistu do chlebika, do pomazanky, salatu

Odpovedz
26. máj 2022
avatar

Na chlieb s maslom alebo pomazankou , na hrianky na pyré , do polievky , do dresingu atd atd .. kľudne hocikde aj na volske oko

Odpovedz
26. máj 2022
avatar

Konzumujeme veľmi rýchlo, až nestíhajú ďalšie rásť 😀 jeme ich naozaj so všetkým - natierkami, chlebík s maslom, k hlavným jedlám alebo len tak k párkam, praženicu, atď …

Odpovedz
26. máj 2022
avatar

Ja sa tu trošku do diskusie votriem ak nevadí - aké mikrobylinky pestujete? My fičíme na redkvičke a hrášku. Aké odporúčate ?

Odpovedz
26. máj 2022
avatar
Odpovedz
26. máj 2022
avatar
amel
autor

Tuto bola redkovka,brokolica,hrasok

Odpovedz
26. máj 2022
avatar

Odkiaľ objednavate?

Odpovedz
26. máj 2022
avatar

Sadnem k miske ,strihám a žujem.Ale aj s maslovým chlebíkom,k ryži,..no ku všetkému,hocikedy 😁

Odpovedz
26. máj 2022
avatar

Co to je? 🙂 Vidim to prvykrat. Tiez to obsahuje prospesne latky ako klasicka zelenina?

Odpovedz
27. máj 2022