anka2103
1. nov 2017
140 

Prevoňaná čistota?

Moje deti sa pustili hneď do otvorenia, čo sa v tom balíčku pre nich skrýva. No žiaľ, boli sklamaní... Žiadna hračka pre nich 😊. Vravím, teraz prišla hračka mamke - tablety Sunlight all in 1 na otestovanie a starší chcel umývačku hneď zapínať, keďže on mi pri nej vždy rád asistuje. Rada vám priblížim moje poznatky z testovania. Tak poďme na to.

Potešilo ma, že si ma vybrali, pretože som po týchto tabletách pokukovala už aj v obchode. V prvom rade, balenie sľubuje dvojnásobne väčšiu čistotu. Či to je ozaj tak, tak to sa vám budem snažiť priblížiť z môjho dojmu po odskúšaní 😊.

Ako prvý a teda podstatný detail, som si všimla, že sa kapsule nemajú rozbaľovať zo sáčku ako u konkurenčných balení. Hneď po otvorení na mňa priam "vybuchla" silná citrónová vôňa. Síce sa mi to páčilo, no po dlhšom odstátí otvoreného balenia na linke, som mala až pocit bolesti hlavy z toľkej vône. Pomyslela som si, že snáď ak budem jesť, tak nebudem cítiť z taniera ten silný extrakt. A veru nebol. Po umytí v umývačke zostala len jemná vôňa čistého riadu.

Ako prvú som dala otestovať panvicu od praženice a drevenú varešku.

Cyklus som nechala môj bežne používaný 40-60°C a 1:30. Výsledok?

S malými nedostatkami, čo s inými  kapsulami sa mi to nestalo. Čo sa týka varechy, tak tú umylo nie až úplne, ale to veľa záleží asi aj od umiestnenia. Ďalší deň som si popozerala lesk. Na umývačke mi svietilo nedostatok soli a leštidla, tak super k overeniu, či platí, že obsahujú aj soľ aj lesk. Že vraj all in 1.

Na pohári to veľmi nevidno, keďže je poškriabaný, no na hrnci pekne vidieť, že preleštilo krásne aj napriek chýbajúcemu leštidlu. Na ďalšie testovanie som mala k dispozícii misku a lyžicu od vajíčkovej pomazánky.

Po umytí, miska krásne čistá, no lyžička neobstála.

Pri bežne znečistených riadoch som bola veľmi spokojná-krásne,čisté,vyleštené, čiže celkovo  tablety odporúčam. Na niektoré riady možno len treba zvoliť vyšší stupeň, no chcela som to vyskúšať na bežne mnou používané programy. Čo sa týka filtra - bez výhrad. Umyje aj mastný filter. Nedá sa tu napísať všetko, no základné poznatky sú zhrnuté.

Záver?

Bolo fajn ich vyskúšať a určite to nebolo moje posledné balenie. Kúpim určite znovu 😉.

Dúfam, že vám moja recenzia aspoň trocha pomohla k nahliadnutiu tohto výrobku.

Prajem pekný, ešte voľný sviatočný večer. ☺

#test_sunlight

Začni písať komentár...

Odošli