arawis
14. mar 2018
282 

Keď koráliky (o)vládnu...

Myslím, že každá žena má na niečo “úchylku”... Či už ide o pekné šaty, kabelky alebo topánky 🙂. A aj keď som aj ja zaťažená na pekné veci, ak by som si mala vybrať, kde minúť našetrené peniaze, bol by to s najväčšou pravdepodobnosťou kreatívny materiál.

Nuž darmo, sme trošku straky, pútajú nás trblietavé, lesklé a farebné vecičky 😉.  Pri mojich potulkách kreatívnymi činnosťami som poprezerala a vygooglila už množstvo eshopov... Na celej čiare u mňa vyhráva eshop www.koralky.sk. 

Najväčším plusom je ozaj ozaj ozaj (fakt naozaj) veľké množstvo materiálu na výber (na jednom mieste nakúpite všetko, čo k tvoreniu s korálikmi potrebujete). Niekedy si len tak blúdim a prezerám, čo nové pribudlo 🙂. Tie farby, tvary, druhy... Áno, dokážem tam stráviť hodiny len prezeraním tovaru (teraz na materskej je to pre mňa skôr luxus 😀..). Pokiaľ ale hľadáte niečo konkrétne, tak využite lupu a prepracovaný filter.

Okamžite nájdete čo treba. Po poctivom nakupovaní (najlepšie viackrát) sa vám minuté eurá vrátia a to v podobe vernostných bodov, ktoré je možné využiť pri ďalšom nákupe.

 

Aby nebolo všetko také ružové, môže sa stať, že nejaký korálik, kabošon... čokoľvek nespĺňa všetky kvalitatívne kritéria. V tom prípade neváhajte, určite upovedomte eshop www.koralky.sk a dohodnite sa na náprave 🙂. Pracovníci sú veľmi ochotní, milí a vždy k dispozícii.

Ak ste nerozhodné, možno poteší malý bonus pre prvých zákazníkov ❤️

Za spomenutie tiež stojí, že na e-shope nájdete aj sekciu “Návody” a keď ju zbadáte... Budete si chcieť zhotoviť všetko!!! 😀

Čo sa zadania pre mňa ako testerky týkalo, mala som zhotoviť dva náramky, náušnice, náhrdelník a sponu. V prvom momente panika stres, čo vytvorím, čo objednať, bude mi to stačiť? 🙂 No v druhom momente veľká radosť, že trochu naruším môj domáci stereotyp.

Tak som sa do toho pustila.

Išla som na to zľahka. Prvý náramok bol navliekaný. 

Použila som:

- Beadalon Elastomer

- koráliky PUCA

- 3 mm brúsené koráliky 

- ozdobné koráliky Tierra Cast (zajko a srdiečka)

Druhý náramok mal obsahovať drahé kamene 🙂 Tak som si vybrala a vzniklo toto.

Tentoraz som zapojila aj šujtašky, moje obľúbené 🙂. A krásny farebný Karneol, ktorý by mal dodávať energiu a bojovať proti depresii.

Použila som nasledovné:

- Karneol

- TOHO round 11/0

- strieborné americké zapínanie

- strieborné spojovacie krúžky

- niť NYMO 0,05 biela

Tretí a štvrtý výrobok som robila akosi súčasne 😀 nedarilo sa mi podľa predstáv, no ale po poriadku 🙂. Chcela som vyrobiť mentolovo-sivý náhrdelník eghm...

... a je z neho náhrdelník iba sivý, a ešte aj tmavý 😀, ale páči sa mi aj takto 😉. Hematitový kabošon je sklenený s priemerom 2 cm, odráža váš odraz ako zrkadlo. Základ okolo krku tvorí obruč, ktorú som obtočila šujtaškou. Konce sú zaistené lepidlom.

Použila som nasledovné koráliky:

- sklenený kabošon Hematit 2cm

- brúsené koráliky 6mm a 3mm

- TOHO Exclusive 12/0

Štvtý zverejnený výrobok ma potrápil 🙂. Chcela som skúsiť techniku vyšívania korálikmi... No haha! Je to ozaj ťažké... Ani výsledok ma extra nepotešil, ale snaha bola! A to niekoľkodňová...

Použila som:

- filc na vyšívanie čierny

- TOHO Round 11/0

- TOHO Exclusive 11/0

- flitre

- niť NYMO 0,05 čiernu

- ihly na korálkovanie

Postup je jednoduchý. Všetko, čo si zmyslíte, všívate do základu a snažíte sa, aby to nejak vyzeralo 😀.

Posledná vytvorená vecička, náušnice. Opäť niečo môjmu srdcu blízke. V hlavnej úlohe Swarovski Elements.

- Swarovski Square 12mm Crystal Paradise Shine

- Swarovski prívesok 13x6,5mm Crystal Paradise Shine

- brúsené koráliky 6mm a 3mm

- TOHO Exclusive 11/0

- strieborný náušnicový háčik 

Hádam týmto článkom nakopnem a inšpirujem aspoň jednu jedinú mamičku k tomu, aby trebárs aj takto využila svoj voľný čas a potešila výrobkami seba alebo ženy svojmu srdcu blízke. 

Neviem ako vy, ale ja si už chystám ďalšiu objednávku. 😉

#test_koralky

Začni písať komentár...

Odošli