icon
1 / 1
avatar

Tieto tekvica.ak sú zrelé sú spravidla sladké. Pečiem ich , robím muffiny ale aj tekvicový šalát či ako prílohu k mäsu

Odpovedz
25. nov 2024
avatar

Táto je sladkasta, ale môžeš ju použiť ako chceš.
Upec rozpolenu vydlabanu v kuse,dole rwzom, šípku popicháme vidličkou. Potom ide šupka ahko dole. Piecť a 200 stupňov asi pol hodinku.
Môžeš dat do risotto, spraviť pyré na koláčiky, awbo môžeš okúpať surovú, nakrájať na kocky a spraviť polievku.
Nájdi si hocijaký recept na maslovu tekvicu.

Odpovedz
25. nov 2024
avatar
atika11
autor

Ja som myslela,že sa dá nejako na slano🙈.Som asi zle kúpila

Odpovedz
25. nov 2024
avatar

@atika11 na slano

Odpovedz
25. nov 2024
avatar

Gnocchi

Odpovedz
25. nov 2024
avatar
Odpovedz
25. nov 2024
avatar

Ošúpať, nakrájať na kocky, osoliť, pridať čierne korenie, štipku rímskej rasce, dať do pekáča s trochou oleja, podliať a na vrch cibuľu na krúžky a postrúhať nivu. piecť na 180 stupňoch cca 40 min.

Odpovedz
25. nov 2024
avatar

len potriem olejom a dám piecť, robievame z nej hlavne gnochi alebo omáčku

Odpovedz
25. nov 2024