1 / 1

    Práve včera sme kúpili plašicku.Vyzerá ako sova, blikajú jej oci a vydáva 4 zvuky. Zachytí pohyb 2 metre od seba. Či funguje uvidíme časom, ale dúfam že bude lebo hrozne koľko ich k nám chodí.

    23. mar 2021

    @alexandrat23 dakujem pozriem. Akoze kym tu chodili este som som s tym bola ako tak pohode v porovnani s tymto. Aj ked mam alergiu ja srst... nabytok na terase si to odniesol... tenisky mi nejaky fesak oznackoval ale teda odhanami sme ich. Ale toto co tento rok sa deje nechapem. Ci vsetci su doma a vsetci im davaju zbytky a prezrate chodia k nam ako na toaletu nechapem.

    23. mar 2021

    Nemáte otravu na myši okolo domu,alebo susedia? Aj naša keď náhodou zožerie otravenu myš,tak ju "vyšplechne" von,ale iba u nás doma. Aj chlpy,len u nás na terase. Chytene myši nosí susedom,tam im položí a odide.. Ku nám chodí veľa mačiek,ale nikdy žiadna sa mi tu nevygrcala- nekrmis ich? Nemáš kocúra,alebo mačku za ktorú by tieto chodili? Alebo pelech pre psa nemáš vonku? Ja mám nervy na kocúr, čo sem chodia a svojim močom si to tu značkuju,čiže veľké kvetináče a okná stále umývam OCOT vraj neznášajú,ale pri kocuroch je to ťažko- jedno miesto umyjem a označuje druhé 😡 Plašička existuje, ale či je aj na mačky neviem..

    23. mar 2021

    @zara1357 nemame ani otravu ani ziadne zviera :/a uz vobec ich nekrmim... u nas v dedine je vela maciek... neostavalo nam len sa zmierit ale toto je uz vela no... keby vysplechla tak ok. Ale toto je vidno ze cely zaludok. Ja som myslela, ze nejaka chora macka. Ze bud teda chudatko pojde, alebo majitel ju prelieci. Ale ocividne to bude nejaka nenazrana tlupa.

    23. mar 2021

    @b4rbork4 k nám chodia robiť presný opak. Hrozne to je
    Dúfam, že to pomôže

    23. mar 2021

    @b4rbork4 ak máš dlažbu na terase umy si ju čistým octom či to nepomôže aspoň na pár dni

    23. mar 2021

    Existujú aj pachove spreje a nátery (na rôzne plochy)

    23. mar 2021

    Nam chodili kadit na terasu a to sme aj psa mali 😖

    23. mar 2021

    @alexandrat23 no neviem koho viac nenavidia 😅 ale teda je to zaujimave, lebo na terasu musia vyjst po schodoch... cize bud cista pomsta 🤣 alebo sa im tu dobre spi a ked to nevytravi tak nam to tu nechaju...

    @zara1357
    @toffie dakujem skusim aj schody obliat...

    23. mar 2021