icon
27 / 465
Fakt vyborna kombinacia s jemne osolenou kyslou smotanou a bazalkou :)
avatar

prosím ťa s čoho bol ten dresing? vizerá to užasne

Odpovedz
11. feb 2014
avatar

@vanesa11 cesto je plnene paradajkovou omackou s cibulkou a oregano... a dressing.. no ako pisem v popise k fotke .) osolena kysla smotana a bazalka 🙂

Odpovedz
11. feb 2014
avatar

dobrý deň, snažila som sa "preklikať" cez ftky a nájsť si to sama.. ale nepodarilo sa mi.... Prosím, mohli by ste mi "posunúť" cesto na Vašu pizzu.. prosííím. Skúšala som už všetko možné... ☹

Odpovedz
11. feb 2014
avatar

@anulicek 🙂 uz som ho pisala spon stokrat 🙂 ale ok... paci sa.. 175ml teplej vody+25g kvasnic+1/2KL cukru+1/2KL soli+4,5PL oleja+300g hl.muky 🙂 to je vsetko 🙂 dobru chut vam prajeme

Odpovedz
11. feb 2014
avatar

Dakujeeeem velmi pekne...

Odpovedz
12. feb 2014
avatar

@anulicek vdacne, nasa sof ma veelmi rada kyslu smotanu aj ku klasickym neplnenym pizza stangliam.. so susenymi paradajkami v ceste.. mnaaam..

Odpovedz
12. feb 2014
avatar

@baby2008 ooooch. Zajtra hned s mojou malou ideme na to 🙂 Skvele napady... vdaka za podelenie sa 🙂

Odpovedz
12. feb 2014
avatar

@anulicek vdacnee 🙂 nech vam chutiii...

Odpovedz
13. feb 2014
avatar

babule KL znamena kopcovita lyžička,ale aka? polievkova..?? ďakujem

Odpovedz
16. feb 2014
avatar

@sima1234 nie, kavova lyzicka.. cize ta klasicka..ako na caj 🙂 PL je polievkova lyzica 🙂

Odpovedz
16. feb 2014