@peggulka
@laskyta
paci sa.. uz som ich robila vela velakrat... jeden hrudkovity tvaroh, 45dkg hladkej muky, 3vajcia, malu lyzicku sody bikarbony, 1ks vanilkovy cukor, 10dkg hery alebo palmarinu(rozpustit), 3lyzice rumu, stipka soli, ziaden iny cukor tam nejde emoticon hotove cesto sa necha min. 1hodinu odlezat zakryte v chladnicke, lepsie napr. od vecera do rana, potom sa rozvalka na hrubku cca 1-2cm, pokraja na stvorceky, kazdy stvorcek sa v strede 2x nareze emoticon) potom som to prazila z oboch stran na masti, ale moze sa aj na oleji.. na stredne silnom stupni-mame sklokeramiku.. kludne aj na najvyssi vykon, ked to bude moc horiet, tak sa to proste stiahne emoticon, a potom sa to posype praskovym cukrom z oboch stran emoticon super je to s takym studenym domacim marhulovym alebo jahodovym dzemom, nase baby to maju radi s nutelou
@daskafj jeeej 🙂 supeer!!! tesim sa a dobru chut aj k fankam.. tie maju u nas vzdy uspech🙂 cmuq:*
@laskyta vdacne 🙂 a napodobne...
@zuzukaa jaj..zuzka.. tak toho rumu je tam taaak maaalicko.. a pri smazeni sa alcohol aj tak vypari..rovnako ako pri peceni.. ze detom rozhodne vadit nemoze.. zostane po nom len velmi velmi pekna vona kolacikov...... on tam byt proste musi

recept prosim 🙂