uuzasnee.. a take jednoduche .. suroviny.. 450g hladkej muky special+250g tuku (Hera)+200ml kyslej smotany.. vypracovat cesto, rozdelit na 8casti, vyvalkat z kazdej kruh..rozdelit na 8 trojuholnickov.. naplnit hustou plnkou (u nas mak+slivkovy lekvar), piect v rure na 180st. 15min.. doruzovkava ... potom obalit v prask.cukre s vanilkovym cukrom mnam!
@danielami no ja som pouzila tu v nemecku Backfein 🙂 original ma byt hera.. ale myslim, ze ked palmarin ide aj do lineckych..tak sa to tam strati 🙂... a jasne, ze mlety 🙂 ved by nam inak chrumal pod zubami 🙂)
uuzasnee.. a take jednoduche .. suroviny.. 450g hladkej muky special+250g tuku (Hera)+200ml kyslej smotany.. vypracovat cesto, rozdelit na 8casti, vyvalkat z kazdej kruh..rozdelit na 8 trojuholnickov.. naplnit hustou plnkou (u nas mak+slivkovy lekvar), piect v rure na 180st. 15min.. doruzovkava ... potom obalit v prask.cukre s vanilkovym cukrom mnam!