icon
322 / 465
avatar

uuzasnee.. a take jednoduche .. suroviny.. 450g hladkej muky special+250g tuku (Hera)+200ml kyslej smotany.. vypracovat cesto, rozdelit na 8casti, vyvalkat z kazdej kruh..rozdelit na 8 trojuholnickov.. naplnit hustou plnkou (u nas mak+slivkovy lekvar), piect v rure na 180st. 15min.. doruzovkava ... potom obalit v prask.cukre s vanilkovym cukrom mnam!

Odpovedz
18. jan 2014
avatar

toto cesto aj ja robievam , mnam

Odpovedz
22. jan 2014
avatar

@kamilkak ano, je vyborne a velmi velmi jednoduche 🙂 mi to trosku mini strudlicky pripomina 🙂))

Odpovedz
22. jan 2014
avatar

@baby2008ten tuk musí byť Hera, alebo môže byť aj Palmarín? A mak, ktorým sa plní má byť mletý?

Odpovedz
25. jan 2014
avatar

@danielami no ja som pouzila tu v nemecku Backfein 🙂 original ma byt hera.. ale myslim, ze ked palmarin ide aj do lineckych..tak sa to tam strati 🙂... a jasne, ze mlety 🙂 ved by nam inak chrumal pod zubami 🙂)

Odpovedz
26. jan 2014