@mravcova paci sa.. jeden hrudkovity tvaroh, 45dkg hladkej muky, 3vajcia, malu lyzicku sody bikarbony, 1ks vanilkovy cukor, 10dkg hery alebo palmarinu(rozpustit), 3lyzice rumu, stipka soli, ziaden iny cukor tam nejde emoticon hotove cesto sa necha min. 1hodinu odlezat zakryte v chladnicke, lepsie napr. od vecera do rana, potom sa rozvalka na hrubku cca 1-2cm, pokraja na stvorceky, kazdy stvorcek sa v strede 2x nareze emoticon) potom som to prazila z oboch stran na masti, ale moze sa aj na oleji.. na stredne silnom stupni-mame sklokeramiku.. kludne aj na najvyssi vykon, ked to bude moc horiet, tak sa to proste stiahne emoticon, a potom sa to posype praskovym cukrom z oboch stran emoticon super je to s takym studenym domacim marhulovym alebo jahodovym dzemom, nase baby to maju radi s nutelou ..ale dnes mali len take.. s cukrom 🙂
dnes skusame, akurat, ze mam len hladky tvaroh, tak dufam, ze nic nepokazime 🙂))
@alicka123 aj jaaa!! 🙂
@smesmesmejko neviem, neskusala som to z ineho 🙂 ja milujem ten klasicky.. hrudkovity 🙂..
Podarilo sa 🙂)), aj ja lubim klasicky hrudkovity, ale chlap na nakupe kupi, co prve vidi 🙂 a urobili sme aj fasirkovych jezkov, deti mali obrovsku radost, kedze cele doobedu prsalo, tak sme to stravili kreativne 🙂 dakujeme za inspiraciu 🙂
@smesmesmejko hahaha..to akoby som o mojom citala 🙂)) a som rada, ze sa podarili 🙂)) a jezkovia su supeer.. vyborne to chuti a je to aj krasne .).. xi.. vdacne.. ja som dnes robila pizza zabku-kralovnu 🙂 pridam fotky...

to vyzera velmi chutne,,bol by receptik,prosim??