icon
40 / 462
a dnes po dlhsej dobe... svieckovaaa s domacou knedlou :)) aaa.. na veceru... fanky :).. opat v inej vizualnej uprave.. xi:)
avatar

to vyzera velmi chutne,,bol by receptik,prosim??

Odpovedz
12. mar 2014
avatar

@mravcova paci sa.. jeden hrudkovity tvaroh, 45dkg hladkej muky, 3vajcia, malu lyzicku sody bikarbony, 1ks vanilkovy cukor, 10dkg hery alebo palmarinu(rozpustit), 3lyzice rumu, stipka soli, ziaden iny cukor tam nejde emoticon hotove cesto sa necha min. 1hodinu odlezat zakryte v chladnicke, lepsie napr. od vecera do rana, potom sa rozvalka na hrubku cca 1-2cm, pokraja na stvorceky, kazdy stvorcek sa v strede 2x nareze emoticon) potom som to prazila z oboch stran na masti, ale moze sa aj na oleji.. na stredne silnom stupni-mame sklokeramiku.. kludne aj na najvyssi vykon, ked to bude moc horiet, tak sa to proste stiahne emoticon, a potom sa to posype praskovym cukrom z oboch stran emoticon super je to s takym studenym domacim marhulovym alebo jahodovym dzemom, nase baby to maju radi s nutelou ..ale dnes mali len take.. s cukrom 🙂

Odpovedz
12. mar 2014
avatar
Odpovedz
13. mar 2014
avatar

milujem fanky

Odpovedz
13. mar 2014
avatar

dnes skusame, akurat, ze mam len hladky tvaroh, tak dufam, ze nic nepokazime 🙂))

Odpovedz
21. aug 2014
avatar

@alicka123 aj jaaa!! 🙂
@smesmesmejko neviem, neskusala som to z ineho 🙂 ja milujem ten klasicky.. hrudkovity 🙂..

Odpovedz
21. aug 2014
avatar

Podarilo sa 🙂)), aj ja lubim klasicky hrudkovity, ale chlap na nakupe kupi, co prve vidi 🙂 a urobili sme aj fasirkovych jezkov, deti mali obrovsku radost, kedze cele doobedu prsalo, tak sme to stravili kreativne 🙂 dakujeme za inspiraciu 🙂

Odpovedz
21. aug 2014
avatar

@smesmesmejko hahaha..to akoby som o mojom citala 🙂)) a som rada, ze sa podarili 🙂)) a jezkovia su supeer.. vyborne to chuti a je to aj krasne .).. xi.. vdacne.. ja som dnes robila pizza zabku-kralovnu 🙂 pridam fotky...

Odpovedz
21. aug 2014