icon
11 / 386
vegan bounty
avatar

Zaujimave

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

mnam to vyzera veeelmi dobre

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

toto vyzera fakt super

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

Že máte niektorá postup v slovenčine? Vopred vďaka.

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

milujem kokosove ale ak by bol slovensky postup potesilo by

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

Ja by som tiež uvítala slovenčinu :D

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

pridám pod tento receptík,další,ktorý by sa mohol páčiť
http://www.foodista.com/blog/2011/10/23/diy-veg...

Odpovedz
20. sep 2013
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

@monhla
@dnpo
@lenka250
160g nesladené kokosové, strúhanej najemno v mixéri mixéri po dobu 10 minút 1/2 šálky javorového sirupu 4 lyžice olej z vlašských orechov roztavený kokosový tabuľka 1c. lyžička vanilkovej 1 štipka soli 1 lyžička. na stôl vanilkového cukru 45 g kakaa 3 rest. stôl s javorovým sirupom 1/2 šálky rozpusteného kokosového orecha kokosového oleja (alebo nahraďte posledné tri ingrediencie 150 g rozpustenej horkej čokolády) Vo veľkej mise zmiešajte kokos, javorový sirup, kokosový olej, vanilku, soľ a vanilkový cukor. Miešajte, kým zmes dobre prelínajú. V mini-muffin formy silikónu, dal rovnaké množstvo cesta do každej dutiny a odoslať mrazničky 1 hodinu. Keď je cesto mrazené v stredne veľkej miske rozšľaháme kakaa, javorovým sirupom a kokosovým olejom rozpusteným kokosom. Umiestnite list pergamenu na plech. Ponorte cesta kokos v čokoládovej zmesi alebo alternatívne v blednúť alebo čiernej čokolády s vidličkou. Odstráňte prebytočnú čokoládu ľahkým poklepaním na vidličku na okraji misy. Umiestnite na cookie list. Ak je všetko mokré, miesto v mrazáku 10 minút. - See more at: http://www.rosemadeleine.com/2013/02/bounty-mai...

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

viete to precitat?

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

@xlucia Snaha by bola 😀 Ale pochopiť sa to dá.

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

@monhla ako prekladac prelozil... nemam cas to opravovat

Odpovedz
20. sep 2013
avatar

mne sa páči na týchto receptoch, že netreba žiadny cukor, žiadny živočíšny tuk. aby to lepilo, stačí kokosový olej, ten znovu stuhne, aby to bolo sladké, stačí agáve alebo javorový sirup. ja aby som to spatlala... iba kokos a sirup a vanilka a roztopenú horkú čokoládu 😀 dnes som robila "sušienky" namočila som pohánku, aby zmäkla, v druhej miske namočila ľanové semiačko a sezam, po ca 2 hodinách som všetko rozmixovala, pridala hrozienka, kokos a brusnice a pokrájané sušené slivky, dobre rozmiešala, naťápala natenko na papier na pečenie, rozkrájala na kocky a suším....čo z toho bude, neviem, ale aj také mazľavé to chutilo výborne 😀

Odpovedz
30. nov 2013
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený