1 / 1

    Podla mna budete musiet najst to co bude vyhovovat synovi. Proste skusat.
    My sme sa preskusali k takymto sparadlam - ja som na nich zavisla a deti s tym vedia ako tak pracovat:
    https://www.mojadm.sk/dontodent-nevoskovana-den...
    a mne este vyhovuju tieto, ale deti si s tym moc nevedia trafit medzi zuby:
    https://www.mojadm.sk/dontodent-medzizubne-kefk...

    31. okt 2023

    Nechceš vyskúšať skôr medzi zubné nitky?

    31. okt 2023

    Ja pouzivam Curaprox a Tepe, aj s dlhou ruckou (na zadne zuby), aj s kratkou. Pouzivam viac velkosti. Zubnu nit kupujem DM znacku.

    31. okt 2023

    Kupila som mix velkosti medzizubnych kefiek od tepe ( pastelove farby, mali by mat tensi drotik) aj od curaprox a skusala. Od najhrubsej po najtensiu kym som nasla vhodnu velkost. Ak by syn spolupracoval s dentalnou, tak by nam odporucila oba. Aj mne ona urcovala velkosti. Kupila som cez internetovu lekaren.

    31. okt 2023

    Nám zubárka odporučila toto:

    31. okt 2023

    Ja sa sem votriem ,nam tiez odporucil zubar niť ale bohviečo to nieje a radsej by som kefku

    31. okt 2023
    basul1k
    autor

    Dakujem baby za tipy. Pojdem do Dm a asi pokupim aj kefky aj nit a poskusame. Domov nam dala zubarka dve kefky na vyskusanie ale akoze bol to boj to dostat tam, furt sa to ohybalo. Ale tak asi to chce aj časom aby si tie zubky dasna zvykli

    31. okt 2023

    Ja odporúčam medzizubné kefky od curaprox,odkedy si snimi riadne cistim každý deň zuby už som nemala pár rokov kazy ,a od curaprox sú podľa mna najlepsie,som hádam všetky vyskúšala z drogérii ale neboli také dobre ako od nich.

    31. okt 2023

    Urcite medzizuzubne kefky, tie vycistia. Nit je len ako doplnok. Vyskusaj curaprox alebo tepe, uvidis, co bude vyhovovat.

    31. okt 2023

    Za mna tiez curaprox. Na dentalnej hygiene mu aj presne skusi aka velkost. Chodte aj na dentalnu hygienu, teraz ju preplacaju aj poistovne ako benefit. A tam mu aj ukazu ako si ma cistit.

    31. okt 2023