icon
1 / 1
avatar

Môžem poprosiť recept? 🙂

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

Vyzera dobre ...Ma krasnu farbu a urcite je aj vyborny 🙂

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

Aj japoprosimrecept...my mavame tmavsi...tento s ami paci

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

@kvecia @maccaya páči sa recept:
80 hlaviciek bazy namocime do 4l prevarenej vody s praskom na kozervovanie, 160 g kyselicy citronovej a 4 citrony nakrajane na kolieska...nechame 48 hod vyluhovat a potom precedime poriadne, pridáme 4 kg cukru, premiesame a uskladnime
🙂 (Ja dávam iba 3 kg cukru)

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

No idem na to kyselina sorbova na komentovanie a prosím kde lúhovať v tme na slnku alebo ako ďakujem

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

Urcite nebude dost, bazoveho nikdy nebude dost

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

@katarinka73 ja som ju mala položenú na kuchynskej linke, zaťažené tanierom...

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

@emily5551 veď to, asi ešte cez týždeň nazbierame, aj tak vždy minimálne polovicu rozdám...😉

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

@bejulik31 a ten prasok na konzervovanie to kde kupim prosim? A to potom len dam do poharov a zavickujem a nemusim sterilizovat? A este jedna otazocka mam to do tych poharov naliat horuce a tak zavriet aby sa same stiahli???😉 dakujeeeem

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

@rik01lulaka prášok hocikde v potravinách...nesterilizujem, po precedení rozmiešam s cukrom do rozpustenia, a nalievam do fliaš...nezohrievam, a nepokazil sa mi dosiaľ nikdy...

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

Vyzera uzasne. 👍Aj nam sa uz luhuje😀

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

@ebaja super, pochváľte sa fotkou keď bude 🙂

Odpovedz
13. máj 2018
avatar

@bejulik31 a cukor sa rozpustí v studenom ďakujem

Odpovedz
13. máj 2018
avatar
Odpovedz
13. máj 2018
avatar

@bejulik31 ďakujem😉

Odpovedz
14. máj 2018
avatar

@bejulik31 a do tých 4l dávaš len jeden prášok na to konzervovanie.?

Odpovedz
14. máj 2018
avatar

@kvecia áno 😉

Odpovedz
14. máj 2018