bejulik31
autor@kvecia @maccaya páči sa recept:
80 hlaviciek bazy namocime do 4l prevarenej vody s praskom na kozervovanie, 160 g kyselicy citronovej a 4 citrony nakrajane na kolieska...nechame 48 hod vyluhovat a potom precedime poriadne, pridáme 4 kg cukru, premiesame a uskladnime
🙂 (Ja dávam iba 3 kg cukru)
Odpovedz
13. máj 2018
No idem na to kyselina sorbova na komentovanie a prosím kde lúhovať v tme na slnku alebo ako ďakujem
Odpovedz
13. máj 2018
bejulik31
autor@katarinka73 ja som ju mala položenú na kuchynskej linke, zaťažené tanierom...
Odpovedz
13. máj 2018
bejulik31
autor@rik01lulaka prášok hocikde v potravinách...nesterilizujem, po precedení rozmiešam s cukrom do rozpustenia, a nalievam do fliaš...nezohrievam, a nepokazil sa mi dosiaľ nikdy...
Odpovedz
13. máj 2018
bejulik31
autor@katarinka73 ano
Odpovedz
13. máj 2018


Môžem poprosiť recept? 🙂