12 / 276
    Pribináčikový krém a lesné ovocie. Bola mňaaaam ...

    recept na krém je tajný? ☺

    21. mar 2014

    @popela nie je tajny

    21. mar 2014

    a môžem poprosiť?je to len čistý pribináčik?budem mať narodky....a chcem neaký ,,neobyčajný,, krém

    21. mar 2014

    @popela ide tam 500g smotany na slahanie 33%, 500g tvarohu jemného, 1 Creme Ole vanilkovy, 1 kysl.smotana, ja dávam aj vanilku a cukor podľa toho aké máte radi sladké, to ochutnas. Ak nebudeš niečo vedieť kludne píš. Je výborný s mrazenym ovocím. 😊

    21. mar 2014

    ten creme Ole nepoznam,a este sa chcem opytat,kolko toho asi je,chcela by som robit vysoku a natriet aj boky a vrch

    21. mar 2014

    bez tej marcipanovej masy,tu neviem,chcem to len potom posypat cokoladovymi hoblinamy

    21. mar 2014

    @popela táto plnka pod marcipan nemôže ísť, lebo by sa ti topil marcipan. Musia tam dat len vyslahane maslo s cukrom. A akú tortu chces robiť, okruhlu? Ak ani tak táto ti vystaci na 2x plnenie na nejaký väčší priemer 28 cm. Ale to všetko zalezi z koľkých vajicok budeš piecť korpus. Budeš piecť alebo robiť tortu prvýkrát?

    21. mar 2014

    piekla som uz,ale vacsinou puncove,radsej robim zakusky 🙂

    21. mar 2014

    ten marcipan neviem robit,ani mi to moc nechuti.....to neriesim,chcem robit klasicku okruhlo,ale dobre vysoku

    21. mar 2014

    a ten Ole creme dostat bezne?este som s tym nerobila

    21. mar 2014

    No tak potom super, na priemer 26 možno naplnis s touto plnkou aj 3x. Ale to mi je ťažko povedať, neviem aké vysoké budeš mať platy, aby si tam nemala bez d malo alebo zas veľa tej plnky.

    21. mar 2014

    Hej majú ho vsade. Je to puding bez varenia. Keď si vyslahas slahacky, pridas tvaroh a ostatne veci a normálne len vysypes ten prášok do toho. Najdes ho normálne v každom supermarkete medzi pudingami. Je aj čokoládový aj kokosový a možno sú už aj iné.

    21. mar 2014

    dakujem pekne za rady,9teho sem supnem vysledok :D papa

    21. mar 2014

    @popela ok potom posli foto

    22. mar 2014

    @betka157 ahoj viem,ze je to 2 roky stary prispevok, ale chcela by som takuto plnku do poschodovej torty a tu je otazka - udrzi ju? Alebo este donej troska prisypem zelatiny, aby bola tuhsia?

    6. máj 2016

    @majrab malo by udrzať, plnka je dosť tuhá

    9. máj 2016

    @betka157 dakujem 🙂

    9. máj 2016