5 / 44

    Aj na toto recept a navod ako ten spic urobim!Toto by som rada skusila...dakujeeeeeem!....mnam!

    15. okt 2015

    Ja ich robím z bolera, to je taký prášok, kt sa vyšlahá so smotanou a potom sa striekajú špice. Špice sa striekajú cez vrecko pomocou špecialnej špičky....
    Najskôr sa upečú buflery /piškoty/, potru sa čokoládou, nastriekaju sa špice, daju sa schladit, naplnia, uzatvoria a poleju 🙂

    15. okt 2015

    A ten liker s niecim miesas?

    15. okt 2015

    @hubena2211 ak pouzivam normalny z obchodu nie, ale čitala som ze sa moze zahustit s Olé pudingom. ja si robim sama liker 🙂

    15. okt 2015

    Mnaaaaaaaam milujem spice 😍😍😍😍😍

    15. okt 2015

    mňam, hneď by som si dala

    17. okt 2015

    to "bolero" je ako sojová múčka? my toto kupujeme na tú vrchnú časť v cukrárskom obchode so sestrou

    22. okt 2015

    ani nie sojová múčka, to je zmiešané kakao s cukrom a ešte nejaké suroviny. Lebo keď sa to dá v správnom pomere do smotany úplne to zhustne na také veľmi tuhé cesto. V obchode sa to nedá kúpiť, iba vo VO pre cukrárov a pekárov
    @rendicka

    22. okt 2015

    @beusssska a originál to volajú "bolero"? skúsim sa v tej našej predajni na to opýtať..
    minule som šla s kočíkom okolo cukrárne a videl som tam špíc za 1,70e !!!! som si povedala že za tú cenu si ich doma urobím desať 🙂

    23. okt 2015

    Bolero instant... fiha riadna cena
    @rendicka

    23. okt 2015

    @beusssska vieš mi povedať akú smotanu dávaš a cca asi v akom pomere ju miešaš s bolerom? chcem vyskúšať tvoj postup

    3. nov 2015

    Smotana bud Creme patisrie alebo zo zeelandie Rosete
    1l smotany a pol kilo bolero

    3. nov 2015

    @beusssska to sú rastlinné šľahačky že? ešte bolero si objednávaš alebo kupuješ?

    3. nov 2015

    @rendicka ano rasylinne. V zeelandii

    3. nov 2015
    18. nov 2015