1 / 1

    Nič tam neklikaj a vymaž to..

    30. okt 2020

    Paypal nema taky email a oslovi ta menom. Mne uz prisli kadejake somariny akoze od nich.

    30. okt 2020

    Nikdy to neotvaraj, vzdy podrz kurzor na odosielatelovi a tam ti ukaze email.

    30. okt 2020

    Och dakujem Vam, lebo som si isla prihlasit a ked ma pytalo heslo, tak som to zrusila

    30. okt 2020

    Paypal taký email má, je iný ako na zprávy o mesačných transakciách. Podla tej zprávy niekto žiadal o prevod z účtu Paypal do elektronickej peňaženky, takže ak máte účet prepojený s kartou ihneď by som zablokovala internetové platby na účte ku ktorému je vydaná karta prepojená s Paypalom.
    Ak máte na účte Paypal prevedené peniaze, potom by som sa prihlásila do účtu Paypal ale z originálnej stránky a tam je niekde prehlad platieb a žiadostí o prevod - skontrolovať a prípadnú žiadosť o prevod peňazí na elektronickú peňaženku zrušiť.

    30. okt 2020

    @ckocka A nemal by ta oslovit menom? Pozrela som si 2 rozne spravy od nich a vzdy ma oslovili cely menom a priezviskom.

    31. okt 2020

    @dejka77 Z tohoto mailového účtu my chodia napr. oznámenia o uskutočnených platbách keď nakupujem na ebay. Tam oslovenie nie je. A potom práve rozne technické veci, tam oslovenie mám, ale už viem pozrieť iba jeden posledný email, ostatné som vymazala.
    Ale preto píšem že overiť si žiadosť o prevod pihlásením z originál stránok Paypal, to je pravidlo ktoré dodržiavam vždy, nikdy sa nepreklikávať na stránky ktoré vyžadujú prihlásenie cez odkazy z emailu.

    31. okt 2020

    @ckocka ale ja vobec nemam PayPak, tak nechapem tomu

    31. okt 2020

    @bibenka1991 Tak samozrejme ignorovať.

    31. okt 2020

    @bibenka1991 A ako si sa tam chcela prihlasit ked ho nemas? Potom je snad jasne, ze je to spam.
    Napr. manzelovi prislo (je v zahranici), ze ma zaplatit pokutu. Absolutne tam nebolo jeho meno a najdolezitejsi udaj - reg.znacka auta. Taketo veci oni aj tak posielaju postou a nie mailom. Poslal to mne na mail, nech si to pozriem a do par hodin som mala presne taky isty mail aj s tymi cislami co tam dali v spame.
    Takisto mne prisli maily akoze od paypalu, ze mojmu uctu hrozi zrusenie alebo ze mam zaplatit za TV a pod. Najnovsie akoze Amazon a zo sprosteho mailu kde su len pismena, cisla.

    31. okt 2020