icon
1 / 1
avatar

Mne by stačili aj dve suroviny, červenú papriku by som pokojne vynechala.

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

My davame este hodne cibule🙂

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

Cibula musi byt 🙂

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

@selest
@belllinka cibula sa u nas davala hore na pomazanku lebo nie vsetci chceli ale aj ja bez cibule nejem 😉😊

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

Naco sol? Bryndza je dost slana.
Inak uz som robila aj s cesnakom, tiez je fajna.

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

@emjee mne trebalo dosolit, asi aj zavisi od znacky bryndze

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

a to nejako šetrite 😂 ja vždy krásne zaplácaný chlebik

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

@mooonika1975 ja by som si tiež dala aspoň pol cm do výšky a po celej ploche 🤭

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

@mooonika1975 ja rovnako, mne to až "tecie" z chleba na tanier, keď si idem zahryznúť 😂😂
Ale predpokladám, že to len kvôli foto

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

Tiež sme doma vždy robievali s mletou červenou paprikou, až kým som raz neskúsila bez nej. Odvtedy ju tam nedávam, lepšia je bez.

Odpovedz
17. júl 2022
avatar

@mooonika1975 😂 spravila som ju dost pikantnu, korka trochu hasila palenie 😉

Odpovedz
18. júl 2022
avatar
Odpovedz
18. júl 2022