bienennest
autor@selest
@belllinka cibula sa u nas davala hore na pomazanku lebo nie vsetci chceli ale aj ja bez cibule nejem 😉😊
Odpovedz
17. júl 2022
bienennest
autor@emjee mne trebalo dosolit, asi aj zavisi od znacky bryndze
Odpovedz
17. júl 2022
a to nejako šetrite 😂 ja vždy krásne zaplácaný chlebik
Odpovedz
17. júl 2022
@mooonika1975 ja by som si tiež dala aspoň pol cm do výšky a po celej ploche 🤭
Odpovedz
17. júl 2022
@mooonika1975 ja rovnako, mne to až "tecie" z chleba na tanier, keď si idem zahryznúť 😂😂
Ale predpokladám, že to len kvôli foto
Odpovedz
17. júl 2022
bienennest
autor@mooonika1975 😂 spravila som ju dost pikantnu, korka trochu hasila palenie 😉
Odpovedz
18. júl 2022
bienennest
autorOdpovedz
18. júl 2022

#recept- https://recepis.sk/2022/07/17/bryndzova-natierk...