icon
1 / 1
avatar
Odpovedz
12. jún 2022
avatar

@sebulinko1 🤗🤗

Odpovedz
12. jún 2022
avatar

WOW! Super nápad!
Doteraz som váhala, či si mám kúpit bábovkovú formu, lebo tie klasicke “suche” babovky ma nikdy nejak neoslovili.
Ale toto ma asi definitivne presvecilo 😍

Odpovedz
12. jún 2022
avatar

@barb0renka to je super,🌼 som tak rada, ze som ta inspirovala 🤗🤗🤗

Odpovedz
12. jún 2022
avatar

Supeeer, niekedy urcite vyskusam 😊😉

Odpovedz
12. jún 2022
avatar

@kinderko93 nech ti chuti 🤗

Odpovedz
12. jún 2022
avatar

Krasne sa ti podarila, az sa cudujem ze sa ti to cele nepomiesalo

Odpovedz
13. jún 2022
avatar

wau to je super nápad,myslíš,že môžem použiť aj mrazené maliny?

Odpovedz
13. jún 2022
avatar

@0kristina0 trik je v tom ze hnede cesto je skor suchsie a to biele zas tekutejsie, tak to suchsie cesto v podstate urobi taky pevnejsi obal co drzi tvar

Odpovedz
13. jún 2022
avatar

@danuskadominik urcite, a ked chces aj urobit bez ovocia. Ja som dala ceresne lebo to je oblubena kombi mojho muza- cokozakusok s ceresnickou 🙃

Odpovedz
13. jún 2022
avatar

@bienennest 😁 ďakujem ti,vyskúšam určite

Odpovedz
13. jún 2022
avatar

@bienennest pri liati do formy si sa nebala ze sa to spoji?

Odpovedz
13. jún 2022
avatar

@0kristina0 dnes som pridala video k receptu, skus pozriet, je tam cely postup, ale naozaj to nic komplikovane nebolo.

Odpovedz
13. jún 2022
avatar

@bienennest jeeeej super, urcite pozriem, dakujem

Odpovedz
14. jún 2022
avatar

@bienennest mam dve otazky, videla som videonavod, vsimla som si, ze si nemala pomucenu formu, len si ju cisto vymastila olejom? Muku si davala hladku?

Odpovedz
15. jún 2022
avatar

@0kristina0 ahoj, forma bola len dobre vymastena olejom, múkou som ju nevysýpala. A na pečenie som použila hladkú múku, polohrubá je ale tiež v poriadku.

Odpovedz
15. jún 2022