icon
1 / 1
avatar

U nás do zákuskov takmer výlučne ríbezľový džem 🤤

Odpovedz
11. júl 2022
avatar

Veď ríbezle dobre želírujú, nikdy som želírovací cukor alebo gelfix nepoužila 🤷

Odpovedz
11. júl 2022
avatar

@d_anica majú veľa pektínu podobne ako napr. jablká alebo dule.

Odpovedz
11. júl 2022
avatar

@d_anica
@alienkami ano, suhlasim.. naozaj je to z ovoci, ktore sa mimoriadne lahko spracovavaju do sirupu ci dzemu.

Odpovedz
11. júl 2022
avatar

krásna fotka 🍒🍀🍉

Odpovedz
11. júl 2022
avatar

@bienennest pri sirupe sa mi stalo, že sa mi spravil džem a nevedela som to dostať z fľaše 😂

Odpovedz
12. júl 2022
avatar

@alienkami 😂😂😂

Odpovedz
12. júl 2022
avatar

@sanen dakujem krasne 🤗

Odpovedz
12. júl 2022