@because
@saasulik ahojte, plnka pozostava hlavne z ryze, bulguru, hov. Mleteho masa a roznych korenin a byliniek. Cely zoznam aj s postupom si mozete pozriet tu- https://recepis.sk/2019/08/03/naplnene-vinicnne...
@gab aj ja, nikdy sa ich neviem dojest 🙃
@bienennest musim si urobit aj sama ja ich milujem,ale nikdy som nerobila🤷♀️😃
@bienennest my sme mali na konci roku rozluckovy piknik a tam doniesli turecke mamicky plnu velku misu, ani som sa od nej nepohla 😅.. ked to urobi niekto druhy, tak to chuti 2nasobne lepsie
@because ja kupujem mätovy caj a z toho pouzivam do varenia 😉
@gab to je super napad. Ja som dostala susenu matu v obchode kupit
@megika1 ano, mangold som uz pocula alebo aj kapustove listy sa daju obdobne plnit
@saasulik drzim palce, zajtra pridam tiez videopostup, mozno to bude tak jednoduchsie doma skusat s videom. Dnes uz nevladzem 😉
@bienennest áno,mňa prekvapil mangold, aký je lahodný,bez zápachu, jemný....a mätu mám mochito zo záhradky a tá je skvelá....leto je horúce,tak som si nasusila🙂
@saasulik Videopostup je teraz tiez pridany 😊.. drzim palce pri vareni
@bienennest dakujem krasne pozriem si video a hor sa skusat 😋
@bienennest vyskusane-su vyyborne 😋dakujem za recept,ukladam si ho
@saasulik super, velmi sa tesim ze si vyskusala a ze chutili. Vyzeraju paradne 👏👏👏
@bienennest Dakujem🙂
Mali uspech aj u deti👍😄urcite v blizkej dobe urobim zas.
Chcem sa opytat taku technicku otazku.V tych hornych listoch mi ostala plnka kusok chrumkava-akoby sa ryza,bulgur nedorobili🤷♀️
Nemam skladat nabuduce na seba? Alebo co som urobila zle?
dusili sa 2hodiny


Nie, ako ich pripravujete?