1 / 1

    Presne poznam tvoje pocity. Moje obe deti sú také, syn 7r a dcéra 4r. Už vedia aj plávať, syn úplne v pohode, mala pod vodou a už sa snaží aj nad vodou. A rukavniky už nechce ani za svet. Furt v pohotovosti treba byť.
    Ale sú sikovne tie naše detičky. 😁

    1. aug 2023

    Ak maju radi vodu, tak ich hned dajte na kurz plavania. Tak sa neutopia a este vam aj podakuju, ze sa za mladi naucili poriadne plavat 🙂

    1. aug 2023

    @lussya moja nastastie rukavniky akceptuje ako nutne zlo, uvidime ako dlho

    1. aug 2023

    @veselo_neveselo ona sa tento rok zaciatkom leta naucila plavat, len pre mna je este len zaciatocnik, treba to trenovat az jej budem natolko verit, ze bude uplne bez rukavnikov.

    1. aug 2023

    @bienennest Najlepsie pod odbornym vedenim. Oni deti naucia aj splyvat, aj na chrbte byt, aj ako sa vo vode otocit aby sa neutopili. To sa s podomacky ucenim neda porovnat, plus naucit sa spravne plavat je tiez veda.

    1. aug 2023

    @bienennest to máš šťastie. Naši skáču aj z mostíka do 3 m hĺbky, aj na toboganoch bez rukavnikov ide krpata. Ale pekne preplava bazén z jednej strany na druhú, strieda pod vodou a nad vodou. Ale furt v strehu.

    2. aug 2023

    @veselo_neveselo syn chodil na plávanie, už pozná všetky štýly, dcéru chcem tiež prihlásiť. Ale všetko také v normálnych bazénoch je až od 5 rokov. Tým ze vie aj potapat sa, splyvat, aj na chrbte plávať.

    2. aug 2023

    @lussya vsak to, clovek ma stale oci na vrch hlavy pri takychto odvaznych rybkach 😁

    3. aug 2023