icon
13 / 158
Home made chocolate croissant
avatar

Dáš aj receptík na cesto? 🙂 Možno by sa dalo nejako ,,vytuningovať" aby som ho mohla aj ja 😀

Odpovedz
21. apr 2013
avatar
bionke
autor

@levandullka 500 g múka hladká
soľ, cukor - v mojom pripade stevia tak za lyžicku, velke maslo 250g, 1ks droždie sušené, 1/2 dcl teplej vody a 250 ml tepleho mliečka 🙂 a plnila som nutelou tento krat

Odpovedz
21. apr 2013
avatar

@bionke Ďakujem pekne 🙂. Keď budem mať čas, určite vyskúšam 🙂

Odpovedz
21. apr 2013
avatar
bionke
autor

@levandullka skus, u nas už nie su 🙂

Odpovedz
21. apr 2013
avatar

@bionke Tak to sa nečudujem, taká dobrota 🙂

Odpovedz
21. apr 2013
avatar

@bionke mastila si celým vajíčkom a koľko to pečieš na koľkých stupňoch .. ďakujem

Odpovedz
24. máj 2013
avatar
bionke
autor

ano celým a cca 15 -20 minut vzdy ku koncu sledujem radsej lebo zvyknu prasknut už ked su moc prepecene a potom sa coko vyleje 🙂 a na 190 peciem
@dakota1978

Odpovedz
24. máj 2013
avatar

Aha dakujem 🙂🙂🙂

Odpovedz
3. jún 2013
avatar

@bionke prosím ťa to cesto musí aj kysnúť? alebo ako ? som pochopila že droždie ide asi s mliekom a potoms a pridá voda? dakujem

Odpovedz
20. máj 2014
avatar
bionke
autor

@monykam ked robim so susenym zvyknem len ked su takto na pekaci nechat postat zo 10-15 min ;)

Odpovedz
20. máj 2014
avatar

ok dakujem pekne vyskúšam 🙂

Odpovedz
20. máj 2014
avatar

a môžem ho nahradiť aj čerstvým , nebdue to vadiť?

Odpovedz
20. máj 2014
avatar
bionke
autor

@monykam urcite nie len vtedy treba pockat na vykysnutie ;)

Odpovedz
20. máj 2014