bionke
13. feb 2017
355 

Moja skúsenosť s Vichy Dermablend 3D

O pleť sa stará milión žien po celom svete, ako jednu z najviac používaných skrášlujucich produktov pre ženy považujem make-up. Make-up má silu spraviť  ženu krásnu s pleťou bez jedinej chybičky, ale taktiež z nás vie spraviť neprirodzenú masku.

Takže mne sa podarilo otestovať make-up, ktorý zaujme svojou reklamou, kedže sľubuje vyhladenú, zmatnenú pleť a vláčnu pleť po dobu 16 hodín. Make-up Vichy dermablend 3D correction je určený pre ženy, ktoré majú  pleť zmiešanú až mastnú, so sklonom k akné, citlivú a s viditeľným nedokonalosťami. 

A áno, moja pleť je presne taká, sem tam nedokonalosť po pubertálnom akné, sem tam vyrážka keď som v PMS, kde tu začerveniem, hlavne v tomto zimnom období. No poviem Vám, tešila som sa na testing tohto mkeupiku, kedže som stále nenašla ten "svoj".

Začnem s obalom, ten je nádherný aspoň mne osobne sa veľmi páči, je nadčasový. Vôňa je typicky "vichyovská", mne to strašne pripomína aknecolor, ktorý som dávno pradávno, v dobe kamennej, používala :D. A konzistencia je taká tuhšia penového rázu, skoro ako tá čokoládová pena, ktorá sa dá kúpiť pri jogurtoch a volá sa Paťa :D.

Prvú vec, na ktorú vás upozorním pri prípadnom pužití tohto makeupiku je, že ho stačí úplne máličko, lebo ako viete, tie ktoré používate make-up, z niektorého treba viac z niektorého menej. No a pri tomto platí menej je viac. Prvýkrát som si ho dala strašne veľa a nevedela som ho dobre rozotrieť  a zmyť z rúk šiel jedine s mydlom, čiže drží fakt super. Musela som potom prebytok z tváre doslovne poutierať papierovou vreckovkou.

Farba a odtieň nude 25 mi celkom sadla, ale troška som ho ešte preklila púdrom a líčkami, aby som ožila, lebo som mala pocit že mám na sebe masku, tým, že nie som na takéto tuhšie makeupy zvyknutá. Makeup držal pekne skoro celý deň akurát tým, že moja pleť je mastnejšia, tak cca po 3 hodinách som sa leskla, ale to je pri mojej pleti bežné. No tu je vidieť ten lesk.

Večer tam ešte stále bol, ale už bez efektu masky, a pleť mi vyzerala úplne perfektne, čiže za mňa je to v celku dobrý makupik, ale pristala by som na odľahčenú light verziu.

Na drúhy deň som už s makeupikom bola opatrnejšia a nacápala si ho o dosť menej a trošku som si pomohla aj štetcom, musím uznať že kryciu schopnosť má tento pánko fakt 100% a tiež tie nedokonalosti prekryje nejakým kúzlom, no určite ho každému odporúčam, čo máte fakt všetky tieto príznaky nedokonalej mastnejšej  pleti.

Ďalšie veľké plus vidím ja osobne v tom, že má SPF25, áno áno, tým, že starnem si na to dávam extra veľký pozor, kedže to píšu v každej múdrej knižke ak chcete vyzerať príťažlivo ako francúzska...až do smrti amen.

Ženušky, moje krásne, makeupik jednoznačne vyskúšajte. A hlavne nezabudnite , že o pleť sa treba starať ako z vonka tak aj zvútra. Časom sa vám pleť poďakuje. To je jedna múdra veta, ktorej sa ja držím. Opäť raz ďakujem Modrému koníku a Vichy za možnosť otestovať tento korekčný make-up. A teším sa nabúduce.

Vaša Katka aktuálne na ATB, takže sa ospravedlňujem za to denné meškanie 💋

#test_dermablend

ja mam otazocku a co napr.pigmentove skvrny?

13. feb 2017
bionke
autor

@astonka aj to zakryje mam jednu vacsiu po porode a fakt ju prekryje

13. feb 2017

@bionke dakujem tak skusim kupit ja mam vacsie mapy uvidime

13. feb 2017

Je tento make up vhodny aj na zmiesanu plet?

13. feb 2017
bionke
autor

@katyleho2 no ja mam plet sko taku zmiesanu nie uplne mastnu tak ano ako ho popisuju zmiesanu az mastnu.

13. feb 2017

Prosim ta ja mam ds plet, dermatitidu... myslis ze je vhodny? A skor suchu plet...ca sa tyka odtiena, tak neviem...mozno co ty... potadis mi ci mam skor navstivit lekaren... dakujem

13. feb 2017
bionke
autor

@ella282 no skus si najskor vzorku vypytat podla mna uz po prvej aplikacii budes citis ci je pre teba vhodny

14. feb 2017

@bionke Za značku Vichy Ti ďakujem za krásnu recenziu, sme radi, že si bola s make-upom spokojná! 🙂 A pripájam sa k názoru, že o pleť sa nestačí starať zvonku, ale doležitá je i správna výživa zvnútra.. Pekný deň!

23. feb 2017

@ella282 Ahoj Ella, v prípade dermatitidy a suchšej pleti make- up neodporúčame. Skús značku La Roche Posay - Toleriane Fluidní korektivní make-up, možno by bol pre teba vhodnejší 🙂

23. feb 2017

@monika_vichy dakujem za radu... kozna mi poradila od loreal, tiez dobry ale asi nabuduce skusim od La Roche. Pouzivam radu kerium...ta je super...🙂

23. feb 2017

Začni písať komentár...

Odošli