bionke
19. dec 2016
171 

Testovačka s dm

Ahojte dm pozitívni ľudia. 

Moja veľká vďaka patrí predovšetkým spoločnosti dm drogerie markt a samozrejme Modrému koníku, bez ktorých by táto spolupráca nebola o tom o čom je. Je to veľmi produktívny krok, či už pre dm alebo pre MK a predovšetkým aj pre nás testujúce žienky.

Takže prejdem k hodnoteniu produktov, ktoré mi prišli zabalené vo veľkom a ťažkom balíku. Potešila som sa keď ma vybrali na hodnotenie, rada skúšam nové vecičky a keď sú fakt dobré, posúvam moje nadobudnuté skúsenosti ďalej. Rozbaľovanie som nechala na moju Miušku, ktorej sa najviac páčili zelené penové vankúšiky, ktorým bol obsah balíčka vyplnený aby sa výrobky od spoločnosti dm nepoškodili a prišli ku konečnému spotrebiteľovi v najlepšom poriadku.

Obsah balíčka bol veľmi pestrý a použiteľný snáď v každej časti domu aj mimo neho.

Prvá vec, ktorá bola schrúmaná, boli dmBio jablkovo ryžové oblátky, deťom tieto zdravé snacky strašne chutia. Škoda, že sa tak mrvia, inak určite odporúčam aj na dlhšie cesty autom, alebo aj ako desiatu do školy. Moja Zarka otestovala tiež babylove ovocný príkrm a zobrala si ho do školy na desiatu, od malička fičí na týchto výživičkách, takže za nás prst hore.

Mne osobne veľmi chutila dmBio snack tyčinka brusnice + pohánka, ktorú som spapala v robote na desiatu, bola šťavnatá, kyselkavá od brusníc a celkom aj zasýtila, aj keď by som zvládla aj dve naraz. Čo sa týka ďalšieho potravinového produktu Bio chrumkavé müsli s bobuľovým sušeným ovocím, toto mne tiež veľmi ulahodilo, keďže u nás v rodine celkom fičíme na ranné müsli s mliekom, ja odporúčam nechať chvíľku to müsli postáť v mliečku aby to bolo troška mäkšie a dalo sa to ľahko spapať. Chuťovo veľmi vyvážené ani sladké ani kyslé také akurát.

dmbio paštéta horčica a rukola, zaujala ma táto kombinácia pre mňa dosť zvláštna, zvolila som k nej biele pečivko, keďže aj iné paštéty zvykneme jedávať s bielym pečivkom, možno troška nezdravé ale za to pre nás chutné, aj keď táto paštéta je o chuťovo troška iná ako bežné paštéty, na ktoré sme zvyknutí, je troška pikantná, jemne kyslá a od rukoly má nahorkastú chuť. Možno by som ju odporučila na jednohubky k vínku.

Určite top vychytávka z celého balíčka je Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia. Máme doma psíka Bišónika Kevina, ktorý si, neviem z akého dôvodu, obľúbil náš nový koberec a rád na ňom (prepáčte) vykonáva svoje potreby. Bojovala som s tým fľakom už dlho a nič nepomohlo, a tento sprejček som jednoducho nastriekala počkala cca 5 hodín a potom som to fakt jednoducho povysávala a koberec na tej časti kde bol zažltnutý vyzeral ako nový a tiež nebolo vidieť rozdiel medzi vyčistenou častou a tou ktorú som nenastriekala. Určite ho odporúčam a bude určite mojou vychytávkou číslo jeden na koberce. 

Sprchovacie géliky, alverde Man sprchvací gél 3v1 a Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy", ktoré boli v balíčku sme samozrejme ovoňali a odskúšali. Môj muž, športovec, má enormnú spotrebu sprchovacích prípravkov a tento mu voňal krásne. Jedinú vec, ktorú vytkol bolo balenie. Nemá rád tento typ uzatvárania nakoľko v taške sa mu to zvykne ľahko otvoriť a vytiecť po celej taške, takže za nás by sme možno menili len formu balenia a zaviedli pre športové verzie obaly, ktoré sa ťachšie otvárajú. Vône aj konzistencia gélov aj krémov neskutočná, sme zvyknutí na tieto výrobky z dm a stále skúšame nové vône. Balea telová emulzia "kvetinový sen" nádherná vôňa a krémikov a mastičiek nikdy nie je dosť.

Balea Beauty Effect tónovací krém CC pre svetlý až stredne svetlý typ pleti s OF 20, vyskúšala som ho, ale moja tvár sa s ním nestotožnila, má takú mastnejšiu konzistenciu a ako keby sa nevedel na mne usadiť, skúsim ho posunúť a potešiť niekoho, komu tento typ CC krémiku vyhovuje.

Balea beauty Effect látková maska na čelo, tak na toto som sa veľmi tešila, konkrétne latkové masky majú u mňa čestné miesto a aspoň raz do týždňa si ich doprajem, a táto na čelo je hotový zázrak, keďže už som vo veku kedy aj mňa vrásky na čele trápia a riešim ich, tak tento maličký zázrak na čelo skutočne pomáha, po použití som mala pocit, ako keby som bola napichaná botoxom, fakt čelo aj konkrétne glabella boli zjemnené a krásne napnuté. Som strašne rada, že kozmetický priemysel takto napreduje a existujú aj lacnejšie verzie ako nestarnúť. Takže za mňa jednoznačne ÁNO.

Balea odličovač aj vode odolného make-upu, lacnejšia verzia predražených odličovačov zvučných značiek. Odporúčam, nemá chybu.

Lak na nechty s.he stylezone odtieň 030 nude musím žiaľ tiež posunúť. Už dlhé dlhé roky sa o moje nechty starajú manikérky a pedikérky, a moje dievčatá sú na lakovanie ešte maličké, ale farba je jedna z mojich obľúbených, takže aj týmto sa dm trafia do čierneho.

Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy", jednoznačne tento typ kozmetickej vychytávky odporúčam na cestu lietadlom alebo autom, poslúžia ako prvá pomoc pri hydratácii pokožky, aj na rukách a taktiež sa dajú využiť aj ako utierky pre deti keď zabudnete na tie ich (ako sa to stalo mne).

Takže ženušky moje krásne, šup do dm a odskúšajte všetko to, v čom ste sa našli v mojej recenzii, snažila som sa opísať výrobky naozaj vlastnou skúsenosťou a pocitom, tak dúfam, že vám pri výbere toho správneho produktu moje slová pomohli a teším sa aj nabudúce. 

Majte krásne predvianočné obdobie a ešte krajšie Vianoce strávené v kruhu tých najdôležitejších.

Vaša Katka - Bionke

#test_dm7

Začni písať komentár...

Odošli