bizuslavka
31. mar 2016
13 

Bižutéria Slávka

Ahoj, vitaj v mojej galérii.
Všetko, čo tu nájdeš je moja autorská tvorba. (Okrem Pandora komponentov). Mojou veľkou inšpiráciou je príroda.
Nájdeš tu vecičky z rôznych materiálov, ale teraz sa venujem hlavne živici. Zalievam do nej všetko pekné, čo v prírode nájdem.
Vyrábam prevažne náušnice, ale aj náhrdelníky, náramky, odznaky, brošne a prívesky. Z fima momentálne z nedostatku času nevyrábam.
Vyrábam aj veci na objednávku.

UPOZORNENIE:
Moje vecičky si môžete objednať priamo na mojej stránke www.bizuteriaslavka.sk alebo na www.sashe.sk/bizuslavka.

***Pri platbe prevodom, uvádzajte do poznámky svoje meno, alebo uveďte ako variabilný symbol číslo objednávky, aby som vedela platbu identifikovať.
Živica časom trochu zožlkne, ale nijak tým nestráca na kvalite. Je to prirodzeným pôsobením svetla. *****Retiazky k náhrdelníkom v kat. Naturé dávam podľa toho, ktoré mám práve skladom, takže sa môže stať, že miesto guličkovej vám dám klasickú a opačne. Ak máte záujem o konkrétnu retiazku, napíšte mi to do poznámky, pokúsim sa vám vyhovieť. Ďakujem za pochopenie. *****VECI V KAT. NATURÉ SÚ PRÍRODNÉ MATERIÁLY, ČIŽE KAŽDÝ KUS JE INÝ, NEMUSÍ SA TEDA ZHODOVAŤ S VYOBRAZENÝM KUSOM. ***

Platba za tovar, poštovné:
Dobierka: prostredníctvom Slovenskej pošty v sume 2,50 €.

Prevodom na účet: suma 2 €, ak ste zvolili možnosť platby prevodom na účet, uhraďte prosím celú čiastku na číslo účtu: 420 51 54 781/8360 Mbank, IBAN SK68 8360 5207 0042 0515 4781.

Všetko posielam v bublinkovej obálke vždy 1. triedou. Bižu je zabalená v uzatvárateľných sáčkoch na mojich ručne robených kartičkách s mojim logom. Patentové a prepichovacie náušnice sú naviac balené na molitane, aby sa nepoškodili počas prepravy. Ku každej objednávke prikladám návod na údržbu a moju vizitku.

Začni písať komentár...

Odošli