icon
1 / 1
avatar

Mala som z lidl. Why?

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

@malinoismum keď ste prvýkrát z toho odkrojili, tak potom ste sa ako o to ďalej starali? Našla som na nete že potrieť olivacom a zakryť niecim

Odpovedz
2. máj 2021
avatar
Odpovedz
2. máj 2021
avatar

Prosím, co to je? Dakujem

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

@jese1 jamon - sušená sunka

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

@boboska9 my sme to mali na akciu takze sa to aj zjedlo, sle zvolila by som potravinovú fóliu a udržanie v chlade - ak by ostalo.

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

Potravinovu foliu ma mama... postupne orezavaju

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

@malinoismum
@nika237 no práveže som sa Dočítala na nete, že vôbec to nemá ísť do chladu, že to držať pri izbovej teplote 😳
A to normálne len prekryje tou fóliou a nič viac?

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

posledny rez potri oliv.olejom a daj potr.foliu.Takto sa u nas jedol takmer mesiac-bez chladnicky

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

@boboska9 mama to ma na chladnicke😂 nie v a iba folia ano

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

@maca1984
@nika237 baby dik 🙂 ale je to mnamka riadna, už teraz viem že to dlho nevydrží u nás 😀

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

ja maso nejem,tak neviem.Ale vonalo to dobre a nikto sa nestazoval ze by to bolo zle.A moj muz si krajal asi "nonstop " 😂

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

ja som to dokladala do chladnej pivnice.

Odpovedz
2. máj 2021
avatar

To, co odkrojis ako prve, potom poloz naspat a prikry utierkou.

Odpovedz
2. máj 2021