bubo27
19. dec 2016
51 

Testovanie dm výrobkov

Na úvod by som sa rada poďakovala, že ste má vybrali na testovanie dm výrobkov, ešte raz ďakujeme. Prvýkrát som v niečom vyhrala a naozaj to potešilo moje srdiečko.

Do práce mi dorazil balíček od kuriéra a začalo sa spoznávanie čo vlastne čo je a na čo sa používa.

1) Balea odlíčovač vodeodolného očného make-upu

2) Balea Beauty Effect látková maska na čelo

3) Balea Beauty Effect CC Cream

4) Balea krémový sprchovací krém „Mystic Fantasy“

5) Balea telová emulzia „kvetinový sen“

6) Balea hydratačné čistiace utierky „Tropical Fantasy“

7) s.he stylezone lak na nechty perfect nudes

8) Alverde Men sprchovací gél Sports Nature 3v1

9) dmBio chrumkavé mušlí s bobuľovým ovocím

10) dmBio paštéta horčica-rukola

11) dmBio jablkové ryžové oblátky

12) dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohanka

13) Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti

14) Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

Balea odličovač vodeodolného očného make-upu:

Tento výrobok skúšala moja švagriná, keďže som ja nemala tu možnosť, pretože mám háklivé oči. Ale ona sama len potvrdila že tento výrobok  bude určite používať. Ľahko išla špirálka dolu, a tak naozaj správna voľba. 

Balea Beauty Effect látková maska na čelo:

Keďže moje čelo má vrásky z toho, že ho neskutočne krčím tak som ho použila ja a naozaj super. Vyčistila som si pleť a šup nahodila masku, teda tu látkovú. Prvý dojem - bolo to mokré, ale potom po 10 minútach pôsobenia naozaj postupne vlhkosť sa vsiakla, naozaj veľmi dobrá skúsenosť a určite budem požívať.

Balea Beauty Effect CC Cream:

Keďže je moja pleť svetlá, tak ako bol stvorený pre mňa, pretože už som si ho kúpila a práve sa aj minul, tak naozaj veľmi kvalitný tónovací krém je pre svetlú pleť len plus s OF 20. Veľmi som s ním spokojná.

Balea krémový sprchovací krém „Mystic Fantasy“:

Táto kombinácia vône lotosových kvetov a mandarínky je neskutočná a svieža. Noazaj všetky druhý sprcháčov od Balea dm sú u nás jednotka!! Naozaj odporúčame.

Balea telová emulzia „kvetinový sen“:

Tento výrobok som opäť koštovala ja a naozaj po sprchovaní mám šupinky hlavne v oblasti stehien rúk a lýtok. Vyskúšala som, jednoducho krásna vôňa. Ľahko sa nanáša a stačí menej ako viac. Pokožka ostáva jemná a hladká a hlavne voňavá.

Balea hydratačné čistiace utierky „Tropical Fantasy“: 

Tieto obrúsky som taktiež vyskúšala ja. Nádherná praktická krabička, ktorá naozaj slúži keď sú tie obrúsky v nej a je to praktické. Vôňa je príjemná a naozaj lepšie ako keď si dám čistiacu emulciu na vatový tampón. Toto je už v nej a zároveň aj s krásnou vôňou sviežou, takže naozaj palec hore u mňa.

s.he stylezone lak na nechty perfect nudes:

Tento lak, keďže ja mám gélové, vyskúšala moja mamina, a povedala že rýchlo schne a má krásnu farbu a vydržal jej týždeň, čo jej nevydrží veru žiadny lak na nechtoch toľko, pretože má veľmi ťažkú manuálnu prácu. Naozaj krásny lesk. Odporúčame. 

Alverde Men sprchovací gél Sports Nature 3v1:

Manžel bol tentokrát taktiež spokojný, pretože jeho pokožka vlasov počas zimy keď sa nosia čapice, je pokožka vysušená veľmi. Tak naozaj povedal, že napriek krásnej vôni, naozaj má menej šupiniek na hlave. Takže ho bude používať počas zimného obdobia. 

dmBio chrumkavé muesli s bobuľovým ovocím:

Tak toto ja moc nemusím, ale moja teta vyskúšala. Dala ihneď do mlieka a hneď mi potom volala. Janka, je to božské kde si to kúpila? Naozaj tá chuť a to chrumkanie. Waaaau, takže určite odporúčame.

dmBio paštéta horčica-rukola:

Tak táto kombinácia chutí bola taká zvláštna. Okoštovala som, ale nie je to moja chuť, cítila som tam viac horčicu, ale niekomu môže chutiť. 

dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka:

Testovala som v práci, pretože som mala chuť na sladké, tak som vyskúšala a je to super. Veľmi zdravá tyčinka. Brusnice bolo výrazne cítiť a ja ich milujem, keďže si ich dávame skoro všade. Naozaj vynikajúca tyčinka. 

dmBio jablkové ryžové oblátky a Babylove ovocný príkrm:

Juuuj okoštovala som, ako dali sa ale toto nie je moc moja chuťovka. 

Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti:

- je to potravina na výživu dojčiat a malých deti od 1. roka. 100 %- né, čisto ovocné pyré bez prídavku cukru a mliečnej zložky. Tento príkrm testoval syn a hneď zahodil do koša nestihli sme ani odfotiť keď som to zaregistrovala. Ale určite super 

Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia:

Vynikajúci prostriedok, i keď zabudla som odfotiť pred a po výsledok keď to bolo naozaj krásne...ale naozaj vynikajúce....určite len to odporučím aj známym tepovala som nie koberec ale sedačky v kuchyni resp. stoličky kde máme to na čom sedím sedáky a naozaj čisté, krásne farby skúsim ešte ostal aj na koberec.

Naozaj ďakujem krásne za balík, ktorý potešil nielen mňa ale aj moju rodinku. Ešte raz ďakujem.

S pozdravom,

Janka

#test_dm7

Začni písať komentár...

Odošli