bubo27
18. dec 2017
176 

Vichy Liftactiv

Hneď, keď prišla táto info, že môžem sa zúčastniť testovania, tak som skúsila šťastie. Naozaj som ani len vo sne nesnívala, že budem medzi vybratými ženami ktoré to skúsia. Keď prišla správa a info, že pošlite adresku a potom ďalšia info, že príde kuriér...Tak už som začínala veriť.

A hodnotenie, nech sa páči:
Nastala 10 dňová kúra, o ktorej by som sa rada podelila o svoje názory. V prvom rade má prekvapila taká mala fľaštička, že dá toľko krásy.  Po nanesení prvýkrát som cítila úplne jemne nádych vitamínu, minimálne začervenanie, o ktoré som sa dosť bála pretože hociaká kozmetika na mne nesedí. Sérum som používala len večer pred spaním. Po 10 dňovej kúre mám pocit, že moja pokožka je vypnutejšia a farba pleti je zjednotená. Chcela by som ešte podotknúť, že mám pocit ako keby som omladla za desať dní.  Celkovo hodnotím kúru pozitívne a určite by som ju doporučila. 

Veľmi som si toto sérum obľúbila a s radosťou budem pokračovať v každodennom používaní. Po celodennom vypätí sérum dodáva moja pleť na tvári kde si sérum pravidelne aplikujem, dávku živín a skvelo ju hydratuje i nabíja energiou.

#test_liftactiv

Začni písať komentár...

Odošli