1 / 1

    z toho pernikoveho korenia su ake pekne hnede? lebo ja som mala len polku v recepte a mala som ich take blede dost

    28. nov 2015

    No nie sú celkom tmavé.Pridaj do cesta lyžicu kakao a budú tmavé.

    28. nov 2015

    a zdobiaca poleva je aka? a co pouzivas na zdobenie? kraasne su

    28. nov 2015

    Krasne, tiez som zacala takyto podobny recept robit so 600 g muky, ale este davam maslo. Boli vynikajuce inac.

    28. nov 2015

    Jo, sory na maslo som zabudla, už som písala iba z hlavy.Idem nejak opraviť.Ďakujem za upozornenie.

    28. nov 2015

    @camilka54 tak to mame presne ten isty recept 🙂 Jednu chybu maju, ze sa rychlo zjedia 🙂 Vlani som ich dala do velkej sklenej flase a pridala supku z jablka a boli makkulinke- Tento rok si chcem tu flasu oservitkovat, zacalo ma to akosi bavit.

    28. nov 2015

    Ozaj su výborné, ja recepty rozdávam, komu môžem, lebo ozaj su výborné.No len teraz už neviem tam vložiť to maslo.

    28. nov 2015

    @camilka54 a teda kolko masla? Vyskusam aj ja.

    28. nov 2015

    @camilka54 to nevadi..tu je ten link, z ktorého som tento recept robila....pouzity zdroj Gabriela L. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3135

    28. nov 2015

    @zkad 150 gramov...pozri link

    28. nov 2015

    @knajula okej diky

    28. nov 2015

    Mám otázku, dá sa nahradiť ta hladká múka spaldovou?

    28. nov 2015

    @camilka54 robievam tento recept z kysl. mlieka-je to ako listove, len jednoduche...na 1/2 kg hladkej muky dat 2 Palmariny (1/2 kg), 9 PL kysl. mlieka a trosicku soli...zamiesit, nechat 1/2 dna v chladnicke napr. prikryte fóliou z Palmarinu a potom na pomucenej doske vyvalkat rozne tvary-posypt rascou, sezamom, predtým potriet vajickom..prip. aj naslado ci zaviny, tycinky alebo kludne som dala do cesta mletu domacu udenu klobasu..tam sa da vysantit 🙂

    28. nov 2015

    Do môjho receptu ide 25dg masla-Palmarin alebo Hera.Robila som už aj so špaldovej múky a boli dobre.

    28. nov 2015

    @camilka54 asi aj ja dam celu kocku masla, preto su potom makke 🙂

    28. nov 2015

    @camilka54 ja nemôžem bielu múku. Ani med by som nemala. Ale tak raz za čas...

    28. nov 2015

    Kľudne použí špaldovu.Aj toho roku som z nej piekla a chutili.

    28. nov 2015

    @camilka54 a prosim Ta cca kolko to pecies? vdakA

    28. nov 2015

    Tak asi 15-20 min.Keď Ti začínajú hnednúť, tak ich vyber.

    28. nov 2015

    Skveleeee! Dakujem a vyskusam! Kolko asi toho kakaa?
    Si supeer! 😉

    11. dec 2015

    Ja nedávam kakao

    11. dec 2015

    @knajula Prosím vás cesto keď je vymiesené má byť lepivé?Lebo moje je, a neviem či mám miesiť pokiaľ to prestane lepiť alebo už je hotové.Keď budem vykrajovať tak dám múku a asi nebude lepiť...

    14. dec 2015

    Tak trocha je lepive.Po odstati trocha stuhne.Pred pečením si s cesta narobím malé bochníky, prehnetiem na muk a vaľkám.

    14. dec 2015