cervenynos
22. nov 2020
572 

Zdravotní klauni sú tu pre vás aj ONLINE. 🔴

Rozveselíme vás aj ONLINE. Ak ste s vaším dieťatkom v nemocnici, alebo sa liečite doma, objednajte si zdravotných klaunov cez interaktívny video-hovor. Sme tu pre vás každý pracovný deň a úplne zadarmo, aby sme vám zlepšili náladu, priviedli vás na iné myšlienky či zahrali pieseň na želanie. 🙂 Vhodné pre deti akéhokoľvek veku, dokonca aj pre tínedžerov!

Rezervujte si termín tu: https://rezervacie.cervenynos.sk/

Prostredníctvom interaktívneho videohovoru sa dieťa stretne s dvomi profesionálnymi zdravotnými klaunmi, ktorí sa mu budú venovať približne 20 minút. Jediné, čo potrebujete, je internet a počítač / mobil / tablet. Ak má pacient menej ako 16 rokov, klaunskú návštevu online pre neho musí rezervovať zákonný zástupca. Klaunské návštevy sú pacientom poskytované bezplatne.

Pomáhame vďaka vašej pomoci. Každý finančný príspevok má pre nás veľký zmysel. Prispejte tu: https://bit.ly/2UOXAHx

#cervenynos

Dobry den, cez aku aplikaciu sa realizuje spojenie? Dakujem

23. nov 2020

@tecko28 Dobrý deň, používame aplikáciu Zoom. Ak by ste mali ešte akékoľvek otázky, budeme radi, ak nám dáte vedieť. Pekný deň.

23. nov 2020

Ste úžasní. My sme sa vrátili skoro po 3 tyžnoch z detskej kardiochirurgie, kde sme vas stretli osobne a boli ste top. Ďakujeme za úsmev, ktorý ste nám vyčarili v ťažkých časoch.

23. nov 2020

@katkak512 To sme radi, že sme Vás rozveselili. Ďakujeme za spätnú väzbu a želáme všetko dobré.

23. nov 2020

Dakujeme za Vasu pracu, mili klauni.
Sme castymi návštevníkmi detskych Kramarov, vzdy dufame, ze sa nam podari Vas stretnut.
Moj syn potom tyzdne o Vas rozprava a hra sa na cerveny nos❤

24. nov 2020

@katka1511x ďakujeme za komentár, sme radi, že Vám a synovi vieme spríjemniť chvíle na Kramároch. A sme poctení, že sa na nás hrá 🙂 Prajeme všetko dobré a najmä veľa zdravia. 🍀

24. nov 2020

Začni písať komentár...

Odošli