cisielko
20. dec 2012

Šťastné a Veselé vianoce

Ja milujem vianoce, každý rok si ako mnoho z nás želám zdravé a hlavne moje milované dieťatko. Napriek tomu , že sa tak ešte  nestalo sa nevzdávam a každý rok idem do toho nového s odhodlaním, že sa to podarí.

Vidím tu aj statusy kde vianoce niesu vítané, práve naopak sú nechcené. Viete vianoce sú o láske, rodine, pomáhaní iným, odpúšťaní... sme takí nenásytní, že prehliadame jednoduché a pekné veci okolo nás, zdravie a milujúcu rodinu berieme ako samozrejmosť, naše neúspechy zvalujeme na iných  na miesto toho aby sme sa stým vyrovnali a hľadli dôvody prečo sa tak stalo sa sťažujeme, ubližujeme ľudom okolo nás, neznášame vianoce, samozrjeme veď za naše osudy, zlyhania a sklamania môžu predsa vianoce!

Treba sa tešiť z maličkostí, ktoré nám sám život ponúka, netreba ich brať ako niečo samozrejmé a isté...maličkosti z, ktorých sa tešíme robia náš život lepším, krajším, užívajme si prítomnosť, ktorá sa deje tu a teraz, zamyslime sa nad tým čo máme a iný nemajú, ako by sme mohli pomôcť niekomu kto našu pomoc naozaj potrebuje. Mýslím, že práve o tom sú vianoce.

Krásne vianoce 🙂

so srdiecka zelam, aby sa vam to podarilo, a urcite sa aj podari...

20. dec 2012

pekne si to napisala,veru je to tak,drzime vam moc palceky a zelame krasne a pokojne vianocne sviatky

20. dec 2012

moc držím palce, nech sa to podarí, ty si z BB?
a kde chodíš

1. jan 2013

@karkana ja chodím do Martina do Heliosu

1. jan 2013

Začni písať komentár...

Odošli