cloenia
5. okt 2015

Recyklujeme 🙂

Recyklujeme zatial krabice od topanok 🙂

Nadherne a veeelmi dobry napadik.

6. okt 2015
Komentár bol odstránený
cloenia
autor

@esterienka Velmi pekne dakujem 🙂, baby su unesene a tie rozziarene ocka,ked sme domceky pre konickov robili,stali za to 🙂.Taketo hracky su naj,aj ked doma maju vela inych a krajsich🙂.

6. okt 2015

Presne tak. Budem sa inspirovat. Uz teraz sa tesim.

6. okt 2015

Este sa spytam tie zaclonky ste z coho urobili?

6. okt 2015
cloenia
autor

@esterienka Ste zlata 🙂, tie zaclonky su spajdle prichytene drotikom o krabicu a na ne som tak narychlo usila z bielej stuzky a z tylu zaclonku a nariasila.Neviem ako sa to presne vola,ci je to tyl,to mi mamina dala,mala to na oslave na stole ako dekoraciu.Aj tutu sukne su z toho.Po bokoch som stuzku aj tyl opalila zapalovacom,aby sa mi to neparalo.Ale kludne aj stare tricko mozete pouzit.Co kolvek mate doma.Baby nechceli ist ani spat,stale by sa s tym hrali.Ja som sa zase inspirovala tu od jednej pani,robila domcek pre babiky z velkych krabic.Moj muz spravil z odpadoveho dreva velky dom,nabytok a baby sa tam hraju fenno denne.Tak teraz maju dve hracky 🙂.Vela stastia a nech sa Vam dari.

6. okt 2015

Vidite,to by ma nenapadlo z tricka,aj to je super napad. A ten domcek,nemate foto? Musim uz aj ja obstastnit deti.. lebo mame maleho drobca a vsetok cas venujem jemu a uz mam vycitky ze na druhych dvoch mam toho casu menej..

6. okt 2015
cloenia
autor

@esterienka Pridala som foto domceka,zle mi to odfotilo,ale aspon na ukazku.Je to taky obycajny,len z latiek spraveny,ale baby sa s nim hraju kazdy den.To im staci,chceli sme aj kupit z obchodu,ale su velmi drahe.Oni si tam davaju vselijake hracky,z kinderka,z kuchynky detskej riadiky a pekne sa spolu hraju🙂.

6. okt 2015