dakujemesk
20. okt 2020
76 

Vianočná pomoc: "Vianoce na oblátku" s dakujeme.sk

Maminky, poznáte niekoho komu by ste dopriali pomoc? Alebo ju vy samé potrebujete? 

Portál dakujeme.sk rozbehol Vianočnú kampaň "Vianoce na oblátku", v ktorej chce podporiť dieťatko, rodinku alebo seniora...  

Napíšte nám prosím o niekom (alebo o Vás), prečo potrebujete pomoc. Možno ste pred zložitou operáciou, na ktorú ťažko zháňate peniažky, alebo chodíte na rehabilitácie, ktoré Vám zhltnú veľkú časť rodinného rozpočtu. Alebo potrebuje Vaše dieťa nový vozíček... 

To je len niekoľko príkladov, aby ste si vedeli predstaviť v akých situáciách pomáhame. Pomohli sme už pri oprave strechy, pri kúpe kuchynského spotrebiča pre maminku, ktorej dieťatko môže jesť len mixovanú stravu, pri operácii, po ktorej malý chlapček začal chodiť. 

Do 5.11. nám prosím napíšte príbeh - či už Váš, alebo niekoho komu doprajete pomoc. Veľmi pomáha, ak opíšete situáciu čo možno najosobnejšie. 

Link na ktorý pošlite príbeh je: https://dakujeme.egrant.sk/ 

Buďte Vy aj Vaše rodiny zdravé. S láskou, dakujeme.sk

Ahojte dievčatá, mamičky. Takto sme pomohli teraz 4 ročnému Jakubkovi, ktorý sa narodil bez holenných kostí - čiže jeho vlastné nožičky mu končili pri kolienkach. Do 2 rokov Jakubko nechodil vôbec - ale jeho mamina našla lekárov, ktorý mu vedeli pomôcť a vďaka špeciálnej operácii vo Viedni dnes Jakubko chodí, kolobežkuje sa, lozí po šmyklavke, tancuje. Toto je kratúčke video kde sa preháňa na kolobežke 🙂 Na operáciu mamina vyzbierala finančnú pomoc u nás na "dakujeme.sk". A my opäť chceme pomôcť. Napíšte nám príbeh niekoho z Vášho okolia, rodiny, alebo aj Vás samotných. Opíšte situáciu kde môžeme pomôcť a my príbeh zaradíme do našej Vianočnej kampane "Vianoce na oblátku", kde budeme znásobovať finančné dary. Píšte nám na: https://dakujeme.egrant.sk/.
Ako povedala Jakubkova mamička: "Prečo nevyužiť pomoc, keď sa môžeme prestať trápiť". Dodala aj, že ešte stále má veci, ktoré musí v sebe spracovať, ale prvý krok už spravila. Postarala sa, aby jej syn chodil.

22. okt 2020

Začni písať komentár...

Odošli