11 / 159
    Ja ju vezmem na prechadzku, umyjem, ona sa vyteperi na gauč a driemka. Ja si k nej prisadnem, jemne škrabkám a ona kukne na mňa jedným očkom a ide na opačný koniec. Tak ďaleko ako sa len dá. Ani jej nevadí, že jej visí hlávka z gauča
    damind
    autor

    Ona ma fakt ignoruje. Zatiaľ ju ospravedlňuje, že len dnes ráno som si ju priniesla z útulku. Manžela si zamilovala okamžite. Verím, že deň dva a ,,vezme ma namilosť,, 🙂 potvorka malá. Ale je rozkošná

    5. jan 2021

    tak u nás je niečo podobné a neprešlo ju to 1,5 roka. Našla som ju, dala do poriadku, denne chovám, vozím autom... a ona potvora miluje manžela, ktorý ju ošomral, keď som ju priniesla.

    6. jan 2021
    damind
    autor

    @mtsl veď to. Keby vedela čo ma to stálo úsilia, aby sa prišiel na ňu pozrieť do útulku. Aj som myslela, že ju prinesiem bez jeho vedomia. Odrádzalo ma jedine to, aby nemal k nej odpor, lebo vedel, ze z útulku, a navyše oni uviedli, že je z tunajšej osady. Nebránil sa psovi, bránil sa psovi z útulku. Aj sme sa pohádali kvôli tomu. Ako posledný argument na mňa vytiahol: veď aj chovateľ ich musí ďalej posunúť, čo bude zo šteňatami ak ich nikto nebude chcieť.
    Môj protiargument zabral na to, že súhlasil, že sa pôjde do utulku pozrieť.
    Povedala som mu, že chovateľ chova cielene tak nech si to rieši. To šteňa čo chcem ja už na ulici bolo. V utulku povedali, ze bola v osade v kolni v malej bedni zavreta. Vankusiky na labkach ma uplne jemnucke ako novorodenec. Ako keby takmer na nich nechodila. Vies ako to myslim? Sestra ma pol rocneho kocura. Ked sa dotknem jeho packy ma drsne vankusiky. Toto uplne jemnunke. Este aj vonku odmieta ist, ako keby vonku pred tym ani nechodila. Ale vnutry....lieta

    6. jan 2021

    Viem čo hovoríš. Našu sme dávali do poriadku 4 mesiace kým jej prestalo šibať. Videla akéhokoľvek chlapa, štekala ako šibnutá a celá sa došťala. Ešte že bolo leto a boli sme stále vonku. Potom si na okruh našich známich zvykla ale menšinu zacíti zďaleka a ide ju rozdrapiť. Matne tušíme aký mala osud. Prišla knám keď mala 7-8 mesiacov.

    6. jan 2021
    damind
    autor

    @mtsl Stelku mame 3 tyzdne. Ako to leti. Manzel tvrdi, ze sotva 1 🙂. Priniesli sme si ju po novom roku. Nechcela chodit vonku. Jacala akoby ju z koze dral. Trvalo to tyzden. Chodili sme von casto na 5-10 minut. Teraz uz chodime na pol hodinu, aj trasy trosicku dlhsie. Stale je zamilovana do manzela. Ani v prdeli ma nema ked je on doma. Vcera boli vonku. Jak prisli vravi, ze stretli romov z nedalekej osady (z tej osady sa dostala do utulku) vraj myslel, ze sa zblazni od strachu co vyvadzala. Nechcel to rozoberat blizsie, ale vraj mal co robit aby ju zobral na ruky aka bola divoka.

    22. jan 2021

    @damind časom sa všetko zlepší ale nezabudne. My denne cestujeme autom, sedí na zadnom okne a keď ich zbadá neuveriteľne zúrivo ziape. Nevieme ju to odučiť.
    😃 no manžel bude asi miláčik na celý život.

    22. jan 2021