danica_rajec
17. jan 2018
508 

Veľa kriku? Problémom býva smäd!

U nás sa túto zimu doslova bojuje o každú vypitú kvapku. Či som bola úspešná, zistím vždy až podvečer s príchodom náhlej únavy a nervózneho mrnkania... A čo vy, tiež máte doma krikľúňa?

Hoci sa to nezdá, problémom môže byť práve smäd. V chladnom počasí ho deti necítia a v zápale hry s hračkami od Ježiška zabudnú úplne na všetko. Majte preto na pamäti, že podávanie vody - hoci aj lyžičkou po troškách - dokáže zabrániť dehydratácií a zbytočným detským slzičkám.

Môj tip: Vodu nosím celý deň pri sebe, napríklad v mojom obľúbenom 0,33litrovom kabelkovom vydaní. A neustále ponúkam🙂

Komentár bol odstránený
17. jan 2018

Od kedy som starsia a starsia a mam dieta zacina mi vela veci prekazat vtom zmysle ze kde to vsetko speje voda je super aj Rajec som patriot som vsak zhorozena z tych pet flias ktore sa nezalohuju ano napises mi treba dat do plastov pozname vsak ludi nedaju. Ja by som preferovala sklenne a nie len pre Rajec preto pijem vodu z vodovodu ano mozes mi napisat ze tato nema chlor a ine veci ale nedavno som videla spravu ze kolko je vela malych casti z plastov vo vodach nikto nevie ze ked sa nam to dostane do oranizmu ako sa s tym vysporiada. Bojuj za cistejdie materialy s tym aby sa vykupovali. Neber moju spravu vzlom tak nebola pisana. Prajem pekny den!

18. jan 2018

Začni písať komentár...

Odošli