1 / 1

    akurat koluje na nete ze dojcenska voda = obyčajna voda 🙂

    15. jan 2018

    dojcenska voda musi splnat najprisnejsie zdravotne kriteria zo vsetkych vod, tym je isto kusok neobycajna 🙂

    15. jan 2018

    Este keby bola obycajna tak ok.ale testovali ju a dopadla KATASTROFALNE!

    Odporucam si pozriet.

    https://www.stream.cz/adost/10020017-velke-neza...

    15. jan 2018

    @gabriela2828 ďakujeme moc za informáciu a musíme povedať, že výsledok testu v programe A DOST bol pre nás doslova bleskom z čistého neba. Kvalita našich produktov je pre nás absolutne na prvom mieste a akékoľvek prípadné odchýlky berieme veľmi vážne. Po dobu 13tich rokov, čo pramenitú vodu Rajec vyrábame, sme nikdy nadlimitné hodnoty nezaznamenali. Preto sme si obratom nechali spraviť kontrolné testy v skutočne akreditovaných laboratóriách - nezávisle na sebe v SR aj ČR. Podľa oboch laboratórií žiadna hodnota cudzorodých látok neprekračuje hranicu detekovateľnosti. Môžeme teda naďalej prehlásiť, že pramenitá voda Rajec spĺňa aj tie najprísnejšie kritériá balenej pramenitej vody.

    16. jan 2018

    @danica_rajec dakujem za odpoved.takze tvrdite ze dane testy su falosne alebo co?ak prehlasujete ze splna kriteria,urcite mate niekde zverejnene vase testy.poprosim link.inak su to len kecy.nehnevajte sa ale som znechutena.

    20. jan 2018

    @gabriela2828 my mozeme tvrdit v prvom rade to, čo sme dôkladne preverili ako na našej výrobe tak v dvoch laboratoriach s atestom, a to ze voda Rajec je v poriadku. Testy ale zverejnené nemáme, nie je to bežný postup, takže link bohuzial neposuniem. Co sa týka vysledkov ADOST, je to ich pohlad na vec a ich vlastna interpretacia nejakych vysledkov, ktoré vznikli meranim v pre nas neznamych podmienkach a vobec nic viac o nich nevieme. Tazko povedat, ako sa voda testovala a ci má dané laboratorium zodpovedajucu certifikaciu na typ meriania, ktore je v podstate na urovni statistickej chyby.. Viac si skutocne netrufame odhadnut, pretoze nemame o situacii dostatok informacii. Rozumiem Vasim obavam. Ja sama Rajcu doverujem a pijeme ho nadalej cela rodina, Vas pitny rezim je samozrejme iba v Vasich rukach a tak to je najspravnejsie. dakujem Vam za spravu

    20. jan 2018