daska_tesco
19. nov 2014

Spoznajte tajomstvo čerstvých nákupov cez Tesco Potraviny domov

Tajomstvo kvality donáškovej služby Tesco Potraviny domov je ukryté v jednej jedinej otázke: Kúpil by som si to aj ja?

Presne takú otázku si každé ráno už od 6.00 hodiny kladú tzv. vychystávači. Sú to špeciálne vyškolení pracovníci služby Tesco Potraviny domov, ktorí pripravujú objednané nákupy na rozvoz cez Tesco Potraviny domov. 

 

Ako nákupy pripravujú? Pomocou špeciálneho vozíka vychystávači od rána vyberajú z regálov výrobky podľa nákupných zoznamov od zákazníkov. Skontrolujú, či je tovar v tej najvyššej kvalite, s najdlhšou zárukou – jednoducho robia to podľa pravidla: Kúpil by som si to aj ja pre svoju  rodinu?Takto starostlivo vybraný tovar prejde ešte kontrolou od manažéra služby a potomčaká v špeciálnych boxoch pri optimálnej teplote na rozvoz. Je to premyslený systém čerstvosti - dokonca aj dodávky na rozvoz sú špeciálne upravené – majú chladiacu aj mraziacu časť. Možno ste si ich už všimli v uliciach svojich miest 🙂 Dodávky riadia vyškolení vodiči, ktorí vám tovar vynesú s úsmevom aj na 13. poschodie bez výťahu. A sú aj veľmi sympatickí!

Výhodou je, že dovoz potravín si môžete objednať buď hneď na ďalší deň, alebo v rozpätí až troch týždňov. Najčastejšie službu Tesco Potraviny domov využívajú práve mamičky na materskej dovolenke – tie zvyčajne volia čas dovozu doobeda, aby stihli pre svoju rodinku navariť z čerstvo privezených surovín chutný obed. Cena služby je od 2,49 € do 3,99 € podľa hodiny objednania – vybrať si môžete jeden z voľných dvojhodinových intervalov.

Kde služba funguje?

v 90 lokalitách Slovenska Tesco ponúka možnosť  nakúpiť si všetko potrebné pre domácnosť aj z pohodlia domova cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. Zistite, či tovar doručia aj k vám. Ide najmä o lokality v Bratislave, Malackách Nitre, Trnave, Piešťanoch, Košiciach, Prešove a v širokom okolí týchto miest. Potom sa už len stačí zaregistrovať na webstránke www.tesco.sk/potravinydomov. A hotovo! Od rodinného nákupu vás delí len pár klikov.

Vybrať si môžete z vyše 21-tisíc a vytvoriť si z nich svoj nákupný zoznam. Potrebujete maslo, banány, mlieko, čerstvé rožky či jogurt pre vašich najmenších miláčikov? Nájdete tu všetko potrebné do domácnosti a na starostlivosť o vaše detičky – plienky, výživu, piškótky, detskú kozmetiku, ale aj čistiace potreby – všetko prehľadne zoradené, aby sa vám nakupovalo čo najpohodlnejšie.

Dvojnásobok bodov Clubcard!

Pri objednávaní služby Tesco Potraviny domov získate ešte jednu výhodu navyše oproti návštevníkom bežných kamenných predajní – za nákup dostanete až dvojnásobok bodov na svoju vernostnú kartu Clubcard. Rovnako vám neujde ani žiadna akcia a zľava – ceny za tovar sú rovnaké ako v deň rozvozu v predajniach Tesco a nájdete ich všetky prehľadne zoradené na jednom mieste na stránke – napríklad tu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/Promotion/List

Ak je tovar z vášho zoznamu náhodou práve vypredaný, dostanete jeho náhradu v podobnej cene, ktorá bude prehľadne oddelená od ostatného nákupu v modrej taške. Sami sa rozhodnete až pri dverách svojho domova, ktoré tovary si zoberiete a ktoré nie. Platiť môžete tiež pohodlne –  buď platobnou kartou, alebo vopred online.

Čo nájdete v ponuke služby Tesco Potraviny domov:

  • čerstvé a trvanlivé potraviny
  • sortiment pre deti
  • drogéria
  • spotrebný tovar
  • potreby do domácnosti
  • auto moto potreby

Zaregistrujte sa ešte dnes na www.itesco/potravinydomov a vyskúšajte svoj nákup z pohodlia domova. Za dovoz prvého nákupu neplatíte, stačí použiť kód E-kupónu na webstránke www.tesco.sk/potravinydomov.

Začni písať komentár...

Odošli