icon
1 / 1
avatar

Dokúpiť papriku cibuľu s urob lečo

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Z týchto malých ani není dobrý pretlak,sú v prvom rade na priamu konzumáciu,alebo Max leco

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Kecuuup

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Ja som robila minuly rok taku pastu cesnakovo-paradajkovu 👍 nasla som na nete. Najprv sa mi nepozdavala velmi slane a riedke nakoniec sme to pouzivali vsade do masa, polievok, omacok. Fakt super.

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Kečup 😉

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

vysusit... ja ich potom jem ako chipsy 🙂

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Sušené paradajky

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Ja ak mám veľa paradajok, tak ich dávam do mrazničky. Ošúpem ich, nakrajam na menšie a dám do sackov, potom ich používam na polievku, omáčku

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Ja umyjem, nakrájam, nasolím, posypem bazalkou, nechám hodinu stáť a dám sušiť. Potom naložím do pohárikov a zalejem olejom.

Odpovedz
18. aug 2020
avatar
Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Polievka 👍

Odpovedz
18. aug 2020
avatar
denda83
autor

@angela85 malé sú len na vrchu, ostatne sú veľké.... pretlak som robila aj z malých a je dobrý... teda ja som dala mix aj veľké aj malé...

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Moja mama robi paradajkovy dzem 🙂

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Aaaa môžeš aj čerta 🙂

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Ja si dávam do mazáka, ale nešupem ich len ich nakrájam. V zime je polievka aj omáčka ako z čerstvých 🤗

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Ja si robím taku omáčku rajčiny paprika nadrobno nakrájať a ku tomu šampióny nadrobnucko povariť rajčiny pustia šťavu a vznikne taká super zmes - mám super základ na omáčky rôzne alebo na gulase

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

predať mi ich🙂

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

Urobiť z nich omáčku pomodoro, zavariť s kedykoľvek otvoriť ku spagetam

Odpovedz
18. aug 2020
avatar

@zuzka1117 ako ju robíš? Dík. 🌹

Odpovedz
31. aug 2020
avatar

@premamu sušíš v rúre? Mám sušičku originál, len paradajky som ešte neskúšala sušiť. Vyzerajú super tie tvoje 👍

Odpovedz
31. aug 2020
avatar

@lenadka dajú sa aj v rúre ale ja mám tiež sušičku. krájam ich aby hrúbka mesiačika bola tak 1cm na výšku, keď nasolené hodinu postoja tak niečo vody pustia. Suším asi 6 hodín na 70 stupňov, potom skontrolujem, menšie už niekedy vyberiem na tanier a ostatné podľa potreby ešte dosuším, vždy tak po hodine kontrolujem. Lepšie sú na to také menej vodové odrody. Vyskúšaj, podľa mňa sú veľmi chutné.

Odpovedz
31. aug 2020
avatar

@premamu ďakujem

Odpovedz
31. aug 2020