denisa154
30. jún 2018
173 

Keď už flakón zaujme 🙂

Testovať ďalší výrobok od Vichy mi bol veľkým potešením a samozrejme som od neho mala aj veľké očakávania. Momentálne som na materskej dovolenke avšak presne tie dva týždne testovania boli moje presvadobné takže stres a podobné faktory určite dali mojej pleti riadne zabrať. Zároveň som bola neustále vystavená priamemu a ostrému slnku ktoré zanecháva na pleti tiež svoje stopy a preto je nutné ju o to viac hydratovať.

    Keď som otvorila balíček vravím si " waaw,, . Na obale tohto boostru sa veru marketing vyhral, čisté a priezračné, aj keď pravda, nemusí to hovoriť o kvalite výrobku ale povedzme si otvorene, aj obal predáva. Takže prvé plus je, že na mojej kúpeľňovej poličke to dobre vyzerá. 

Aplikácia na pleť je jednoduchá, vážne stačia 2 kvapky boostru ktoré zabezpečia ľahké rozotretie gélu, gél sa nelepí a rýchlo sa vstrebe. Nezanecháva žiadnu vôňu čo považujem za plus aj keď to niekomu može prísť čudné. Nie každému sa nejaká vôna páčiť a nevadí mu aj keby bola len veľmi jemná. Môj názor je, že ak sa pridá vôňa, pridajú sa ďalšie zbytočné umeliny ...

V popise boostru na obale je že by mal hydratovať pleť. Ja s tým môžem súhlasiť. Po natretí mi nespôsoboval žiadne vypätie pokožky čo nemám rada, takže nebolo nutné použitie žiadneho krému. Krém som si počas týchto 2 týždňov nedávala hlavne preto, aby som zistila čisté účinky boostru. je určený aj na citlivú pleť. Ja ju síce nemám ale myslím si že táto značka kozmetiky je veľmi vhodná pre tento typ pleti / používam aj ich makeup a zadovážila som ho aj sestre s extra citlivou pleťou a iný ani nepoužíva odvtedy. 

Prinášam aj fotku mojej celej pleti pred aj po testovaní. Neviem či su nejake viditeľné zmeny, posúďte samy. Avšak pleť mám na pocit vláčnejšiu a hladšiu. A to mi zatial stačí takto zhodnotiť, lebo ak sa žena cíti dobre tak je to učinok na 100% 🙂

Zmeny vidím len v mojej problémovej oblasti brady, kde sa mi neustále tvoria vyrážky a mám tam zapálené miesta. Po testovaní boostru sa v týchto častiach pleť akoby upokojila a vyrážky vo väčšej miere zmizli.

Po dvojtýždeňovom pravidelnom používaní mi z neho ubudlo tak 2 cm takže flakón zrejme aj vydrží dlhšie.

Za mínus v tomto prípade nemám čo povedať. Zle alebo negatívne účinky na moju zmiešanú pleť nemá, takže je mi vhodný na každodenné použitie a môžem ho odporúčať.

Ja ho používam v kombinácií s úžasným Vichy makeupom a už si brúsim zúbky na nejaký Vichy krém aby som mala z jednej značky komplet starostlivosť.  A ešte foto po aplikácií boostru a nanesení makeupu a paaaaa milý čitatelia.

 #test_mineral89

Vaša Denisa 🙂

Začni písať komentár...

Odošli