1 / 1

    Mala som Britax B agile ale 2015 tak možno sa niečo zmenilo no ja som bola nespokojná. Hrozne sa ovládal, kolieska vyzerali otrasne už po prvej prechádzke a asi po 2 mesiacoch začali aj neskutočne vŕzgať že som sa s ním aj hanbila chodiť po vonku. Na to, že nebol najlacnejší bol fakt hrozný. Teraz mám už druhú dcérku a presne viem aký kočík nekúpim ☺ ale možno má niekto aj iný názor a ja som mala len nejaký vadný kus.

    9. jan 2018

    Ja mam presne tento ale farba iná a som maxx spokojná iný kočík by som nechcela lahučko sa ovláda pekne sa vie poskladať a ja ho dám do malého kufra úplne super.. Už zvládol veľa terénu a úplne super mala sa v nej vyspinka úplne super nemôžem na ten kočík povedať zle slovo.

    9. jan 2018

    A skladanie bomba lahučko a jednou rukou ho aj rozložím.. A kolesá su plnené kaučukom takže ani defekt nehrozí na tom kočíku a je tam veľa miesta keď tam je aj fusak tak ešte stále ma tam vôľu..

    9. jan 2018

    mam a som spokojná z roku 2016 neviem v čom by sa mali meniť každý rok, podla mna je to to isté

    9. jan 2018

    Ja som kupovala v roku 2017, vadili mi kolieska po nákupnom centre(resp všade kde bola dlažba) šli HROZNE, v zime to je tiež dosť blbe, rucka sa nedá prispôsobiť, ja by som si ho už určite nekúpila a dala som zan 180€

    9. jan 2018

    @betka269 no tak to si mala tu staršiu verziu a sú tam plastové ako kolieska ani sa ti nečudujem ja mam najnovšiu a dala som zaň 300eur a ide sa perfektne

    9. jan 2018