icon
1 / 1
avatar

Skús kokos ;)

Odpovedz
22. máj 2019
avatar

Mascarpone, slahacka a biela čokoláda, nato ganache

Odpovedz
22. máj 2019
avatar

Krokant - karamelizovane nasekane oriesky. Kedze tam ma Giotto ako dekoraciu, to bude podla mna najviac pasovat.

Odpovedz
22. máj 2019
avatar
doki78
autor

Tortu som dala ilustracnu, taro je prave s tym maslom potreta....

Odpovedz
22. máj 2019
avatar

Mne sa paci ta cokoladova cipka co robili vcera v Lidl cukrarni, recept bol na čokoladovu tortu s marakujou 🙂

Odpovedz
22. máj 2019
avatar

Struhany kokos alebo mlete orechy

Odpovedz
22. máj 2019
avatar

Ja mam pocit, ze autorka sa pyta, ze akym kremom inym. Lebo maslo+cukor im nechutilo. Ja ale neporadim, nepeciem take 🤷‍♀️

Odpovedz
22. máj 2019
avatar
doki78
autor

@scooby25 👍

Odpovedz
22. máj 2019
avatar

- Slahacka plus stuzovac
- ganache krem resp. parizska slahacka
- mascarpone krem, ci uz s cokoladou alebo bez
- tvarohovy/pribinacikovy krem

Ale zvycajne spravim jednoducho viac plnky, aby ostalo aj na potiahnutie.

A este trik, ked je plnka najprv tekutejsia, ale so zelatinou a teda po case stuhne:
Okolo torty dam s malou medzerou taky bezodnu formu na tortu (teda iba tie boky, volne nastavitelne). Potom nalejem plnku tak, aby stiekla pekne po bokoch medzi tprtu a ram a necham stuhnut.

Odpovedz
23. máj 2019