icon

#pecieme_s_dmbio

Vianoce sú pre mňa spojené s vôňou škorice. Odkedy som objavila tú cejlónsku od dmBio, inú už nepoužívam.
Špecificky vonia a chutí sladko. Pridávam ju do závinu s jabĺčkami, do jablkových lievancov aj do vareného vína. Je to univerzálny produkt, ktorý vyčaruje vianočnú atmosféru.

Keďže túto škoricu skladujem v dóze so sitkom, prikladám foto produktu zo stránky dm. 🙂

🍎 recept na jablkové lievance so škoricou - 1 porcia

25g DmBio ovsená múka
mešie jablko
1 menšie vajce
Škorica DmBio podľa chuti
Štipka kypriaceho prášku DmBio

Jablko nastrúhame, pridáme ostatné suroviny, cesto necháme minútku odležať a potom opekáme na kvapke masla/oleja.