1 / 1

    Nic pravdy ,,,daj zdroj 😂 ...

    13. sep 2021
    dollyzv
    autor

    @luba28 bádateľ 😂😂😂😂 ale nie,hore je stránka aktuality 😅😅

    13. sep 2021

    @luba28 😁👌

    13. sep 2021

    @dollyzv pani z dobrych sprav by napisala,ze aj tak plusy prevazuju na minusmi ,,,aj keby kapali na ulici tak nepravda,ze to ockovanie

    13. sep 2021

    @luba28 tá by poprela akýkoľvek zdroj, ak očkovanie nevelebi. Dobrý zdroj je len jej zdroj 😂😂

    13. sep 2021

    @luba28
    @dollyzv
    @blondiee83 no,no,no dievčatá, to sa predsa nerobí 😜😜😜 vakcína je mňamka 🤮

    13. sep 2021

    A teda už má minca tie dve strany? 😂

    13. sep 2021

    @ella_price never tomu, čoskoro nabehnú provaxerky😎

    13. sep 2021

    @sylvia30 Ja už čakám, kedy to tu vyzdrojujú 😀

    13. sep 2021

    @ella_price jasné, určite trpeli problémami aj pred očkovaním 🙈🙈🙈

    13. sep 2021

    Toto je info, ktorá je známa už niekoľko mesiacov, takže ja syna očkovať z tohto dôvodu nedám, aj keď ja očkovaná som. Nechápem, prečo podľa väčšiny z vás sú len tie, ktoré očkované sú a pchajú si injekcie od radosti každý mesiac a hlava nehlava očkujú všetkých doma alebo tie "múdrejšie", ktoré sa neočkujú a len vysmievajú z tých, čo sú za očkovanie. Nemáte vlastný rozum? Kto vás núti očkovať? Presne pretoto je dobré dávať zdroje, aby si každý vedel prečítať a rozhodnúť a ak nevie, tak poradiť s lekárom. Otrasné komentáre máte niektoré., akoby ste na to čakali, kedy si konečne budete môcť rypnúť.

    13. sep 2021

    @mimimoje No bože, to je toho. Keď niekto si tu môže moderovať diskusiu a zdrojovať hore dole, tak každá jedna užívatelka si môže napísať takúto správu na stenu, nie? Veď aj to bolo predmetom diskusie, prečo si takíto ludia nevytvoria vlastnú diskusiu a hľa už je aj to problém.

    13. sep 2021

    Publikované: 3. 5. 2021 / Aktualizované: 3. 5. 2021

    Koronavírusová infekcia môže zanechať u niektorých ľudí dlhodobé následky napríklad vo forme poškodeného srdcového svalu, môže postihnúť cievy, narušiť zrážanie krvi a spôsobiť tak tromboembolizmus. Poškodený môže byť aj centrálny nervový systém, pečeň, pankreas či obličky, avšak ďalšiu veľkú skupinu pacientov tvoria tí, ktorí trpia depresiami, úzkosťami alebo posttraumatickým stresom.

    13. sep 2021

    @ella_price no veru, je tam toho, vysmievať sa z druhých, máš pravdu, dúfam, že k tomu vedieš aj svoje deti, že je to úplne ok.

    13. sep 2021

    @mimimoje Zas moralistka bez argumentov, ktorá to obracia na deti 😀

    13. sep 2021

    @mimimoje vôbec si to nepochopila. Pointa je v tom, že niektoré provaxerky ignorujú všetky argumenty, všetky zdroje a idú si len svoje. Tie naše komenty obsahovali ich najčastejšie odpovede na naše argumenty. Mne je jedno, kto je ockovany alebo nie, moja celá rodina nie je, prekonali sme covid a máme sa dobre.

    13. sep 2021

    @sylvia30 Navyše keby tu boli nejaké zdroje s hoaxami alebo čo, ale akonáhle sa napíše nedajbože proti ich “modle”, tak sme zatratení 😃 Protiargumenty tu neexistujú 👏🏻

    13. sep 2021

    @blondiee83 raz tej pani ktosi napísal že " a Ty si daj Prazdroj a daj pokoj so zdrojmi"..no na zdravie.

    13. sep 2021

    Jaaa sa cudujem vsetkym ockovanym ze presviedcaju neockovanych aby sa dali zaockovat. Rovnako sa cudujem vsetkym neockovanym ze presviedcaju ockovanych o tom ze sa nemali dat zaockovat 🙈🙈🙈🙈 ze vas to este bavi.
    Nemate svoj rozum? Ved je to kazdeho osobna intimna vec ako kojenie.. kazdy nech si spravi ako uzna za vhodne, ved ho to ci sa dala alebo nedala ockovat anicka z dolnej marikovej nemoze nijako ohrozovat 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    Ale spamovat furt kona tymito nevyriesitelnymi temami je fakt na budku 🤦‍♀️

    13. sep 2021

    @sylvia30 mne je tiež jedno, kto je očkovaný a kto nie ale výsmech jednej strany druhej je chorý. btw, my sme prekonali covid niektorí tiež, jeden je žiaľ už na cintore a ´další blízky človek má také vážne problémy, že teda na smiech nikomu nie je.

    13. sep 2021

    @ella_price primitívna odpoveď, ale ok, ako myslíš, len sa smej, písmenká znesú.

    13. sep 2021

    @mimimoje vieš. Keby "nielen dobré správy o očkovaní na dnes" umožnili diskusiu a nie všetko, s čím nesúhlasíme, teda príspevky, s ktorými nebudeme súhlasiť, budeme nahlasovať a mazať,tak by takéto komentáre , ako v tejto diskusií sú, nevznikali.
    Nie jeden príspevok komentovali dobrými argumentami tie, ktoré sa nechcú očkovať, dávali dobré otázky, tak boli ignorované, vysmievane, alebo im tie príspevky boli rovno zmazané. Lebo im nesedeli do danej témy?

    13. sep 2021

    @mimimoje No ty máš naozaj odpovede dospelej ženy a ešte tu ideš niekoho poučovať 👏🏻
    Že si sa takto nezastala vtedy tých, ktorým sa posmievali hneď po tom, ako sa zaviedla “moderovaná diskusia” 😊

    13. sep 2021

    @mimimoje keby boli lekári ľudí liečili!!!, nebolo by toľko ľudí skončilo v zlom stave v nemocnici na prístrojoch a následne na cintorínoch. Všetci vieme, ako to bolo. Zažila som to na vlastnej koži. Nedalo sa dovolať žiadnemu obvodakovi, všetci boli zalezeni a niekde to pretrváva doteraz!!!! Vďakabohu, že som už v tom čase dávno sledovala Mesika a Bukovskeho a dlhodobo sme brali vysoké dávky D, C cit, zinok a selén, vedeli sme, čo si máme dať na kašeľ a teplotu, užívali sme Isiprinosin. Pretože pani z hygieny nám povedala len "dajte si Paralen a buďte doma🙈🙈🙈. Takto som pomohla viacerým v širšej rodine a všetci sme covid zvládli v pohode.
    Teraz sme si okrem vitamínov, Isiprinosin u, liekov od kašľa nachystali aj Ivermectin!!!!
    Ešte ti napíšem, že covid sme mali v decembri a v auguste sme boli na protilátky a máme ich toľko, že doktorka neverila vlastným očiam. Hlavné, že sa očkuje krížom-krážom, v autobusoch, obchodných centrách a nikoho nezaujima zdravotný stav ockovaneho. A potom sa veľmi čudujeme, že nám ľudia náhle umierajú na infarkt, mozgovú mŕtvicu a majú zdravotné problémy. Toto boli naše argumenty, ktoré ale tu prítomné provaxerky privádzali do zúrivého monológu o Tom, že jedine vakcína nás spasí a zachráni. Toľko z mojej strany.....

    13. sep 2021

    @sylvia30 Mesik a Bukovský, áno to sú tí praví lekári. Áno oni možno mohli liečiť všetkých tých, čo po okolí zomreli na coronu, možno by prežili. Netrebalo ani jednému ATB dávať, ani kyslíkové prístroje. Toľko z mojej strany. A k očkovaniu krížom krazom - každý jeden človek má prístup k informáciám, môže si urobiť testy aké chce, nerobte z ľudí debilov konečne. To, že príde niekam autobus a očkuje, neznamená, že.ludia, čo sa dajú zaočkovať,.sú debilní.

    13. sep 2021

    @mimimoje presne toto som od teba čakala....takže kto sú pre teba kapacity??? Sabaka? Ktorý nemá ani atestáciu a prax 4 roky??? Sám veľký Krcmery povedal, že tak o 5 rokov zistíme, aké negatíva majú vakcíny!!! A toto ja mám pichnúť do seba??? Keď pre teba nie je odborník Bukovský, Mesik, čo tak docent Torok, ktorý liečil IVM a bol za to odvolaný salamabandrom ministrom Krajčím alebo doktorka Etela Janekova, ktorá liečila 180 pacientov IVM, ani jeden nezomrel, dokonca ani jednému sa nezhoršil pečeňové testy, pretože každému ich skontrolovala pred, počas a po liečbe IVM, ďalej Dr. Lipták atď, atď. Toto sú fakty, ktoré sa dajú dohľadať.
    A čo sa týka inteligencie ľudí... Ak hlavné médiá dennodenne chrlia informácie o Tom, koľko ľudí umrelo, koľko je na prístrojoch a potom im povedia, očkovanie vás zachráni, tak sa tí ľudia zdvihnú a idú sa dať zaočkovať a s nikým nic nekonzultuju. Keď sa k tomu pridá nátlak v práci, tak je rozhodnuté!!!!
    Ja si už dávno nerobím ilúzie, čo sa týka farmafiriem a celé toto vôbec nie je o záchrane ľudstva. Robila som pár rokov v ambulancii a na vlastné oči som videla o čo ide reprezentantom farmafiriem a ver mi, že o zdravie ľudí im vôbec nešlo. A toto s vakcinami je už iná liga!!!! Veď prečo by Lengvarsky suhlasil, aby sa u nás ockovali deti od 5 rokov???? Dokonca ani EMA s tým nesúhlasí. A dnes je uz jasné, že to bude štúdia ( viď diskusiu s bývalým českým ministrom zdravotníctva Primulom). A ver tomu, že po mediálnej masáži budú matky, čo to do svojich detí pichnú.

    13. sep 2021
    13. sep 2021

    @mimimoje vies,,len nie kazdy ma cca 30 eur na zistovanie protilatok,,,ty presne teraz kopirujes tu hvizdu co bola v relacii v nedelu ,,,presne jej odpoved,,ved nech si ludia daju vysetrit protilatky,ved to tusim stoji 30 eur ,co je smiesny peniaz ,,,,pri jej plate je to smiesne,,ale ked to ma zaplatit niekto celej rodine tak to uz maly peniaz nie je ,,,,a k liecbe ,,kazdy kto vedel a vie pouzivat net tak ho aj pouzil ,,,ivermectin ak sa nasadil v spravnom case tak zabral,,,zial u tych,kde uz bol vyvinuty aj zapal pluc,kedze k lekarovi nebolo mozne sa dostat uz nepomohol ,,,a tak koncili kde koncili ,,,,plucna ventilacia ma tiez svoje pravidla,,,je presne urceny okamih kedy cloveka napojit a kedy odpojit pri virusovom zlyhavani inak je to "stroj k pomalej smrti" a to ti povie hocikto kto s tym strojom pracuje resp.nariadi

    13. sep 2021

    @luba28 zbytočná námaha, aj ona si ide svoje a pritom máš pravdu🙈🙈🙈

    13. sep 2021

    @veronicka88 teraz som jej o Tom písala. Veď je to hrozne, že takto zapredaju vlastný národ😭

    13. sep 2021

    @sylvia30 museli sme mať naraz rozpísané nestihla som prečítať🤭🤭🤭ja mám teda riaditeľku labaku má vyštudovanú mikrobiológie,vzdeláva sa každou novinkou a ona keď povedala neísť tak už vieme že to ok nie je...ja našťastie ani nemôžem takže ma nikto nemôže tlačiť ale je to na hlavu

    13. sep 2021

    @sylvia30 no lebo vy si nejdete svoje, bezhlavo proti múru, absolútne nereagujuce na niečo, čo vám nesedí. Prestala som míňať už dávno svoju energiu na takéto diskusie ale sem tam mu to nedá, ale vidím, že je to absolutne zbytočne. A hlavne desiatky vykricnikov a otáznikov za každou vetou, kričať do sveta svoju pomýlenú pravdu, keďže argumenty dochádzajú.

    13. sep 2021

    @mimimoje už len jedna poznámka a koncim. Ľudia volali po odbornej diskusii vo verejnoprávnej televízii ohľadom očkovania. Vieš ako to skončilo? Antivaxerski odborníci prijali ponuku diskutovať, ale provaxerski nie. Čoho sa boja? Veď nech teda preargumentuju tých, ktorých nazývajú dezolatmi a podobnými prívlastkami. Ja by som si to rada pozrela, aj keď sa u nás TV nepozerá už niekoľko rokov.

    13. sep 2021

    @veronicka88 pri zdravom rozume je každému jasné, že niečo tu nehrá. Vakcíny sa vytvárali roky, testovali sa a teraz odrazu bum, vakcína zbuchana za pol roka, testuje sa na ľuďoch. Nepriznajú negatívne účinky, všetko je OK, len ľudia padajú ako muchy.

    13. sep 2021

    @sylvia30 Hlavne čo z toho ťažia druhí.
    Prezidentku išlo roztrhať keď nás úžasný minister financií nepoužil prostriedky na vytvorenie riadnej očkovacej kampane. A čo sa stalo potom? Prišla očkovacia lotéria. Tak na toto sa už peniaze našli, ale na vytvorenie lepších nemocníc, škôl a dalších dôležitých vecí sa akosi pozabudlo. Jaj a ešte nezabudnime ako všetci bojkotujú hromadné podujatia, ale pápeža si sem natlačíme z našich daní jakoby nic. A Slovák drží, veď “bude dobre” 🤦🏻‍♀️

    13. sep 2021

    @ella_price tá lotéria, to je jeden veľký omyl.... plán je rušiť nemocnice, keby sa použili peniaze z lotérie radšej na ich prevádzku a zariadenie alebo zvýšili platy zdravotníkom, aby neutekali z nemocníc....nie, Matovič radšej vymyslí megalomanský program, ktorý presvedčil minimum ľudí, aby sa dali zaočkovať, prezidentka sem za ťažké prachy pozve pápeža, ktorý tiež presvedčil minimum ludí k očkovaniu a vďaka týmto vytrtom sa rutime gréckou cestou ku dnu🙈🙈🙈
    Nehovoriac o Tom, po odchode pápeža tu znova nastane "doba temna", lebo však čísla určite pôjdu hore... celé zle toto🙈🙈🙈

    13. sep 2021

    Chudence deti co ich dali rodicia zaockovat. Ja vobec nie som proti ockovaniu, sama rozmyslam ci sa dam, no takto hazardovat so zdravim svojich deti... Nepochopim.

    14. sep 2021

    Za chvíľu to bude vyhlásené za hoax a stiahnuté z netu

    14. sep 2021

    @nikulincek tak ako DSS v Ubli 😔 ...

    14. sep 2021

    @luba28 a ešte sa pani riaditeľka DSS čuduje, že nevie kto ich nakazil, lebo všetci zamestnanci aj klienti sú zaočkovani a teda sa nemusia testovať. Pritom návštevy boli povolené len v exteriéri a museli sa preukázať testom.
    Kde len súdruhovia z NDR urobili chybu??

    14. sep 2021

    @sylvia30 asi tak ,,,im este nedoslo,,ze kto nam dviha cisla,,,kedze kazdy neocko ked dosiel musel na test a 5 dni sediet doma ,,,

    14. sep 2021