9 z 10 Talianov tvrdí, že najdôležitejšou ingredienciou každej pizze je poriadny paradajkový základ.
Mama Mia, keby tak tí Taliani vedeli, že som dnes robila ,,pizzu" z cukety, asi by na mňa poslali pizzovú políciu 🥴 Pred týmto trestným gastročinom by ma snáď zachránil kečup vyrobený z paradajok (70%), ktoré dozrievali na nefalšovanom talianskom slnku. Tak Vám poviem - to aj kebyže si ho na stenu natrietete, máte odpustené
(P.S. samozrejme, že žiadne potraviny na stenu doma nenatierame a jedlom tým neplytváme. Išlo čisto o metaforu
P.S.2 Áno viem, že na pravú pizzu sa nedáva kečup. Tu išlo o skúšku kečupu)
Keď je to take Mega tenké sa to nerozpadlo?
@sabusik321 ale hej,išlo to ťažko,no keď to trochu vychladli,dalo sa chuťovo ale super
Vyzera uzasne ta pizza 🤩 a suhlasim s vyssie napisanym, pre pravych talianov je kecup nepripustny v kuchyni...vzdy som si myslela ze to ludia len prehanaju az dokial si moja mamina nezobrala taliana za manzela a vtedy som pochopila ze je to uplna pravda
@evinka3007 ale veď toto nie je akože naozajstná pizza,tak snáď to nie je až taký hriech. A v príspevku ide o chuť kečupu ako takého no. Nemyslela som,že sa tu toľké ženy pustia do mňa . Tak sorryyyy
@evinka3007 áno áno,vieeem a ďakujem za pochvalu.
Ten zločin by bol skôr ten kečup na pizzi, okrem Slovenska som sa s tym ešte nikde nestretla