@povuma
@cabby88
@vikinka292
@klbko77
Prikladám recept baby, finta v tom aby popraskali je pridať viac kypriaceho prášku a poriadne obaliť najprv v kryštáli a potom poriadne v praskovom 🙂🙏🏻
@zuzkat1 Ja som nechala cesto cez noc v chladničke, po vybratí bolo tvrdé a perfektne sa s ním pracovalo 🙂✌🏼
@domichrumi vyskúšam aj tieto...moje sú pomarancove
@megika1 ja tam nedavam kakao, ale cokoladu, najlepsie je skladovat v plechovej nadobe s prekrojenym jablkom aby ostali makke 🙂
@anastazia5 ja som dala pomarančovú kôru takú v sáčku z lidl...do cesta som dala akoby z celého pomaranča kôru a šťavu z polky a ešte som mala takú pomarančovú pastu tak z tej som dala namiesto pomarančovej šťavy z druhej polky
@anastazia5 nastrúhanú kôru aj stavu...ale ako píšem ja som nedala priamo z pomaranča ale viď obr.
@anastazia5 a namiesto šťavy z celého som dala z polky a pastu čo mám...ja totiž trochu pečiem torty,takže mám nejaké vecičky naviac
Aj u nas su crinkles uz hotovee 😊
@anastazia5 najprv kryštál potom práškový....a piekla som tuším 175-180..... Podľa očka 😜.keď sa mi zdali že sú....ale asi tu vyššie sú recepty aj s teplotami a časom









Môžem recept poprosiť? 🙏