@marfikchov ahoj, jasne, pokojne ich mozes dat do truby 🙂 su super, pekne idu po upeceni odlepit od cesta a ani sa mi nepremastili 🙂
@dominika_c aj mňa zaujíma ten krém 😍
A keď sa ide jesť koláčik roztrhne sa ten košíček či ako?
Ďakujem 😘😘
@cristin_7
@misulikes ahojte, tento vyzera velmi podobne ako ten predosly, ale je trosku iny - je to cokoladova ganache, cize iba smotana na slahanie a cokolada 🙂 300ml slahacky privedieme k varu, ihned nou zalejeme 500g cokolady, ktoru sme si nalamali na kusky do misky. premiesame, pridame 2 PL medu a 1PL masla. miesame, az kym nedostaneme hladku zmes. nechame vychladnut a ked je ganache tuha, dame ju do sacku a zdobime. mozme srpavit aj to, ze ked je dobre vychladena, mozme je mixerom vymiesat a dostaneme nadychany krem 🙂
Prosim aku cokoladu pouzivate, ja mam oblubenu z Lidla 52%nu, ale nemam ganache taky tmavy, Vas vyzera ako roztopena cokolada, krasa
@martula218 ahoj, tiez zvyknem pouzivat tu cokoladu na varenie z lidl, taky hnedy obal. uz si velmi nepamatam, aku presne som pouzivala pri tomto recepte :/ aj v pripade, ze je velky pomer cokolady - ako napr tu, ze 300ml slahacky a 500g cokolady, nie je ganache takato tmava? ja ak ju nevyslaham, tak ju mam takuto tmavu. ak ju vyslaham, tak slahanim zbledne 🙂

prosím, sú tie košíky vhodné na pečenie, ja som mala dilemu ich dať či nedať do rúry